Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 45: Η Μαρία μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 45: Ο Στάθης ανακαλύπτει μια σπουδαία ευκαιρία για την αγορά ελαιόδεντρων. Μετά από μια συζήτηση με τον Μάνο σχετικά με αυτή την ευκαιρία, αποφασίζει να επενδύσει. Από την άλλη, η Αρετή επιτίθεται λεκτικά στην Αριάδνη στη μέση του δρόμου, όπου η Αριάδνη αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό. Αυτή η αποκάλυψη αφήνει την Αρετή άφωνη, η οποία σπεύδει να μοιραστεί τα νέα με τη Βασιλική. Η Βασιλική, μαθαίνοντας ότι είναι ετεροθαλής αδελφή με την Αριάδνη, βιώνει ένα σοκ.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 45: Η Μαρία μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και την παρατηρεί να επιβιβάζεται σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται κάποιες ύποπτες ματιές μεταξύ του ανιψιού του και της Αριάδνης.

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας μιας παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα. Παράλληλα, ο Άρης κάνει ερωτικές προσεγγίσεις προς την Ισμήνη. Η Αριάδνη, από την πλευρά της, ενημερώνει τον Στάθη ότι έχει σκοπό να μείνει μόνιμα στη Μάνη.

Τέλος, η Αρετή βιάζεται να μοιραστεί τα νέα με την Ιουλία, αλλά η Ιουλία την προλαβαίνει, αποκαλύπτοντας της την πλήρη αλήθεια.

Αυτές οι εξελίξεις φέρνουν πολλά ερωτήματα: Τι σχεδιάζει η Μαρία και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου; Ποια είναι η φύση της σχέσης μεταξύ του ανιψιού του Λυκούργου και της Αριάδνης; Πώς θα εξελιχθεί η έρευνα του Ορέστη για τα ναρκωτικά και ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον ίδιο και τους γύρω του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερΗ Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 45τρειλερ γη τησ ελιασ