Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 40: Η Θεοδώρα εξομολογείται την σχέση της

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 40: Ο Στάθης προσπαθεί επίμονα να πείσει τη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη ενός φίλου του από το στρατό, αλλά οι προσπάθειές του δεν καρποφορούν. Την κατάσταση επιδεινώνει η Αρετή, η οποία διαδίδει φήμες ότι ο Στάθης διατηρεί ερωτική σχέση με τη νεαρή κοπέλα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 40: Η Θεοδώρα εξομολογείται την σχέση της

Από την άλλη πλευρά, η Θεοδώρα αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η σχέση της με τον Παρασκευά έχει εξελιχθεί. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο τα σχέδιά τους για γάμο.

Σε άλλη σκηνή, η Αριάδνη εισέρχεται ανέμελα στο καφενείο του Πότη, όπου συναντά τον πρώην της, τον Στράτο (Νίκος Σαμουρίδης), να απολαμβάνει τον καφέ του. Αισθανόμενη φόβο, η Αριάδνη αρχίζει να τρέχει μακριά, με τον Στράτο να την καταδιώκει με σκοπό να τη βλάψει. Ο Στράτος την εντοπίζει και προετοιμάζεται να την επιτεθεί.

Ευτυχώς, ο Στάθης επεμβαίνει έγκαιρα και σώζει την Αριάδνη, ενώ ο Στράτος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Η επέμβαση του Στάθη αποδεικνύεται καθοριστική για την ασφάλεια της Αριάδνης, αποτρέποντας μια πιθανή τραγωδία.

Οι προσπάθειες του Στάθη να προστατεύσει την Αριάδνη, η ανησυχία της Βασιλικής, οι φήμες της Αρετής, η εξομολόγηση της Θεοδώρας και οι ανακοινώσεις του Χρήστου και της Αφροδίτης, όλα συνθέτουν ένα δραματικό και συναρπαστικό περιβάλλον, όπου οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής και τις συνέπειες των επιλογών τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερΗ Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 40τρειλερ γη τησ ελιασ