Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21

Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο να μαζέψει τη Χάιδω και να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει ότι κι ο ίδιος θέλει να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας. Η Ιουλία πείθει τη Μυρτάλη να σταματήσει τη δουλειά στο σούπερ μάρκετ και τη διαβεβαιώνει ότι θα τη στηρίξει οικονομικά.

Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αρεόπολη η καινούργια αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη. Είναι άγνωστη, αλλά δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό…

Η Αρετή έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη. Όταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο. Πληγωμένη η Βασιλική, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και κάνει μια πρώτη επαγγελματική επαφή με όλη την οικογένεια Βρεττάκου.

Εκεί βρίσκεται και η Αθηνά, που προσπαθεί να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Η Άννα εξομολογείται στην Ευτυχία πως η σχέση της με τον Δημήτρη έχει προχωρήσει. Ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος ανησυχούν για την απουσία της Βασιλικής, ενώ η Μυρτάλη βρίσκει ένα σημείωμά της…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 22

Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί για να τους διαβάλει σε όλη τη Μάνη.

Ο Μάνος συγκρούεται με τον Ισίδωρο που συντάσσεται με τη Χάιδω και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση. Η Βασιλική βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος ειδοποιεί αμέσως τον Στάθη. Ο Στέφανος κι ο Στάθης προσπαθούν να πείσουν την Βασιλική να γυρίσει σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Ανέστης με τον Δημήτρη συνεχίζουν τις παράνομες πωλήσεις λαδιού, κάτω από τη μύτη των Βρεττάκων. Η Αθηνά ζητά από τη Μαργαρίτα να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή. Η Μυρτάλη αποκαρδιώνεται όταν μάθει πως το συμπέρασμα του γραφολόγου δεν την ευνοεί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 23

Η Ιουλία, μετά την τυχαία συνάντηση που με τον Στάθη και τη γυναίκα του, έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση μαζί του. Η Μυρτάλη απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως η διαθήκη δεν είναι πλαστή, ο Λυκούργος, όμως, έχει ακόμα ελπίδες ότι μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση.

Η Μαρίνα και ο Μάνος συναντιούνται στο σπίτι της, όπου δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Βασιλική παρακαλάει τον Στέφανο να μεσολαβήσει για να πιάσει δουλειά στο ανθοπωλείο της Μαρίνας, κι αυτός συμφωνεί χωρίς, όμως, να μιλήσει πρώτα στους γονείς του.

Η Αθηνά δέχεται εξώδικο από τον δικηγόρο της Μυρτάλης και γίνεται έξαλλη. Ο Αποστόλης κρατά την υπόσχεσή του και κάνει το πρώτο μάθημα ιππασίας με την Ευτυχία, ενώ αργότερα απειλεί τον Δημήτρη πως, αν δεν ξεκόψει με την Άννα, θα τον καρφώσει στη «μητέρα» του την Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 24

Η Χάιδω συνεχίζει να απειλεί τη Μαρίνα και σύντομα τα κουτσομπολιά «κυκλοφορούν» σε όλο το χωριό. Ο Στάθης κι η Ιουλία κανονίζουν να βρεθούν στο εξοχικό της, στην Καρδαμύλη.

Η Μυρτάλη εντοπίζει τον ντετέκτιβ που είχε παρακολουθήσει την Αθηνά και τον Δημήτρη. Για να της μιλήσει, όμως, ζητά και το ανάλογο αντίτιμο. Η Αθηνά παρακαλεί τη Μαργαρίτα να μην προδώσει το μυστικό σχετικά με τη μάνα της.

Η Άννα πιέζει τον Δημήτρη να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με διάφορες δικαιολογίες. Η Ευτυχία κι ο Αποστόλης έρχονται ακόμα πιο κοντά, ενώ ο Ανέστης καραδοκεί.

Ο Λυκούργος εξομολογείται στη Χάιδω ότι νιώθει τύψεις για τον άδικο χαμό του Σταύρου Βρεττάκου, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 26 του χρόνια. Η Μυρτάλη αποφασίζει να βοηθήσει με το συσσίτιο για τους άστεγους, γεγονός που ενοχλεί τον Στέφανο, καθώς εκείνη θα βρίσκεται «κοντά» στον Αλέξη. Ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλει τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 25, 26, 27, 28, 29, 30

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 22Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 23Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 24