Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209, 210, 211, 212

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209

Η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη. Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση; Ο Ισίδωρος έχει αρχίσει τις συχνές επισκέψεις στο καφενείο ενόψει της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος. Η μέρα της δίκης της Μαρίνας πλησιάζει και ο Λυκούργος προετοιμάζει τους μάρτυρες υπεράσπισης; Ο Στέφανος λέει στην Βασιλική πως δεν θέλει να φύγει και να είναι τσακωμένοι. Εκείνη του απαντάει πως για να τα βρούνε θα πρέπει πρώτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο, κι ο Στέφανος προβληματίζεται. Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία. Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών; Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ότι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 210

Όλοι είναι χαρούμενοι με την έκβαση της δίκης της Μαρίνας. Το βράδυ γίνεται τραπέζι για να το γιορτάζουν κι εκεί η Ιουλία ρίχνει κλεφτές ματιές στον Στάθη! Στην αστυνομία όλοι είναι περήφανοι με την σύλληψη των ανδρών και δίνουν συγχαρητήρια στον Κουράκο για την εύφημο μνεία που θα πάρει. Τα νέα όμως είναι εξαιρετικά δυσάρεστα για την Μαργαρίτα και τον Αλέξη καθώς ο Σύλλογος τον ενημερώνει πως χάνει την άδειά του ως ψυχολόγος με υπουργική απόφαση! Η ένταση είναι μεγάλη μεταξύ τους με την Μαργαρίτα να σωριάζεται σε μια καρέκλα άναυδη. Τρομαγμένη, υποψιάζεται πως ο γιός της έχει παραισθήσεις και βλέπει κάποιους δίπλα του. Ο Άρης εξομολογείται το ενδιαφέρον του στην Ευτυχία και τρώη χυλόπιτα μετά πολλών επαίνων. Ο Στέφανος ανακοινώνει στην Αρετή και την Ασπασία ότι τον δέχτηκαν στο μεταπτυχιακό στην Ισπανία. Ο Ανέστης καλεί τον Δημήτρη στο σπίτι του και του δίνει μια τσάντα με σκληρά ναρκωτικά για να τα παραδώσει σε τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα, με μεγάλη αμοιβή για τον ίδιο. Ο Στάθης βρίσκει τον Στέφανο στον ελαιώνα και τον παροτρύνει να συγχωρέσει τον Φίλιππο και να τα βρει με την αδερφή του. Η Εύα είναι έτοιμη να φύγει για Αθήνα και δίνει τις τελευταίες οδηγίες στον αδερφό της τον Άρη. Ο Στάθης το μαθαίνει και το παίζει αδιάφορος και άνετος…Ο Ισίδωρος μαθαίνει πως ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός του για την δημαρχία δεν θα βάλει υποψηφιότητα λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Αργότερα η Φανή καλεί στο σπίτι της τον Ισίδωρο και τον Μάνο για να γνωρίσει την μικρή.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 211

Η Εύα είναι έτοιμη να φύγει για Αθήνα και δίνει τις τελευταίες οδηγίες στον αδερφό της τον Άρη. Ο Στάθης το μαθαίνει και το παίζει αδιάφορος και άνετος. Ο Ισίδωρος μαθαίνει πως ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός του για την δημαρχία δεν θα βάλει υποψηφιότητα λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Αργότερα η Φανή καλεί στο σπίτι της τον Ισίδωρο και τον Μάνο για να γνωρίσει την μικρή. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος περνούν όμορφα στο σπίτι της Φανής και της Αγγελικής. Ο Μάνος είναι εντυπωσιασμένος από την μικρή ανιψιά του την Αγγελική. Η μικρή ζητάει από την μαμά της να επισκεφθούν το καλοκαίρι τη Μάνη. Η Ιουλία έχει τις ανησυχίες και τις ενστάσεις της για αυτή την υπόθεση και φοβάται για τα χειρότερα. Η Μυρτάλη βάζει τα όρια της απέναντι στην Αλκμήνη. Η γενικότερη συμπεριφορά της Μυρτάλης ανησυχεί την Αθηνά. Η Μαργαρίτα με τον Αλέξη έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ο Αλέξης είναι κυριολεκτικά στον κόσμο του και σκέφτεται τη Μυρτάλη. Η Ασπασία κάνει προσπάθεια να πείσει τον Στάθη να γυρίσει στην Αρετή και μαθαίνει πως είναι πλέον μόνος. Εύα και Στάθης είναι συνεχώς μελαγχολικοί και σκέφτονται τις όμορφες στιγμές που περάσανε μαζί. Αργότερα η Ασπασία επισκέπτεται και την Βασιλική με τον ίδιο σκοπό, αλλά μάταια. Ο Δημήτρης παραδίδει τα ναρκωτικά σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Πότης έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα για τον Ισίδωρο. Αργότερα ο Ισίδωρος θα εκφράσει ανοικτά τον θαυμασμό του για την Φανή, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Μάνο. Η Βασιλική νοιώθει περίεργα με την επικείμενη φυγή του Στέφανου στην Ισπανία. Ο Ανέστης κλαίει μεθυσμένος στην πόρτα της Ευτυχίας. Γρήγορα όμως του μπαίνουν ιδέες και προσπαθεί με την βία να την φιλήσει, τον σπρώχνει, αυτός παραπατάει και τον πετάει στα σκαλιά. Η Αρετή βλέπει τυχαία την Ελένη στο δρόμο και έχοντας μάθει τα νέα η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη… Ο Δημοσθένης έχει συνάντηση με τον Κωνσταντίνο και του ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχεία!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 212

Ο Κωνσταντίνος μένει έκπληκτος με την υποψηφιότητα του Δημοσθένη. Ο Αλέξης προσπαθεί να έρθει πιο κοντά στον Φίλιππο για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον γάμο, όπου θα είναι και η Μυρτάλη. Η Άννα αποφασίζει να το παίξει αδιάφορη απέναντι στον Λεωνίδα; Ο Στάθης μένει έκπληκτος κι αυτός στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Δημοσθένη. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι μεταξύ του Στέφανου και της Αρετής. Της ανακοινώνει ότι η απόφαση να φύγει στην Ισπανία είναι οριστική και εκεί θα παντρευτεί την Ελένη! Αργότερα θα επισκεφτεί το σπίτι της κόρης της της Βασιλικής για να δει την εγγονή της αλλά η Βασιλική της κλείνει την πόρτα στα μούτρα. Ο Αλέξης έχει φαντασίωση, έξω από το εργαστήριο καλλυντικών, πως κάνουν έρωτα με την Μυρτάλη με πολύ πάθος. Η Ένωση Εξαγωγέων Ελαιών και Ελαιολάδου βραβεύει τους Βρεττάκους και είναι όλοι εκεί. Η Μυρτάλη είναι έξαλλη γιατί το όνομά της δεν ακούγεται πουθενά και παράλληλα την καπελώνουν ο Ισίδωρος με τον Μάνο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213

Η Μυρτάλη είναι συναισθηματικά φορτισμένη και εκνευρισμένη με όλα αυτά που έγιναν στην βράβευση. Το ίδιο εκνευρισμένος όμως είναι και ο Ισίδωρος μαζί της για την συμπεριφορά της. Παράλληλα όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν ήρθε ο Δημήτρης στην βράβευση. Την επόμενη μέρα η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη με τον Ισίδωρο να προσβάλλει διαρκώς την Μυρτάλη. Ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει οικονομικά την Ευτυχία λόγω της εγκυμοσύνης αλλά εκείνη αρνείται. Αργότερα θα συναντηθεί τυχαία με τον Ανέστη στο δρόμο. Ο Ανέστης είναι κάτι παραπάνω από προκλητικός και ο Αποστόλης δέρνει! Ο Αλέξης συνεχίζει να προσποιείται πως πηγαίνει στον ψυχίατρο στην Σπάρτη για θεραπεία. Αργότερα φαντασιώνεται πως πυροβολεί, μαχαιρώνει και πνίγει την Μυρτάλη. Εντωμεταξύ ο Λυκούργος του βρίσκει δουλειά ως σερβιτόρο στην ταβέρνα του Χρήστου. Η Μυρτάλη συνηδητοποιεί πως πρέπει να επιλέξει που θα ρίξει περισσότερο βάρος, στο ελαιοτριβείο ή στο εργαστήριο.Η Αρετή θέλει να σαμποτάρει την συνεργασία του Δημοσθένη με τον Στάθη μέσω της Ασπασίας. Ο Κωνσταντίνος κάνει μια ανακοίνωση βόμβα στον Δημοσθένη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213, 214, 215, 216

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 210Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 211Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 212