Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189

Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος κι ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει. Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις. Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Ο Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 190

Η Μαργαρίτα επιστρατεύει την Αθηνά και τη Χάιδω για να βοηθήσουν με τη σίτιση των άπορων και οι δύο γυναίκες δέχονται με μεγάλη χαρά. Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά. Μετά από προτροπή της Μαργαρίτας, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της για να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη. Η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε. Η Σοφία παραιτείται από το ελαιοτριβείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και ο Αποστόλης αναγκάζεται να φέρει την Άννα στο πόστο της για να καλύψει το κενό. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα και το ζευγάρι δείχνει τον έρωτά του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντεντέκτιβ.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 191

Η Εύα δείχνει πρόθυμη να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη και το συζητάει με τον αδελφό της. Η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει, και οι δύο πλευρές προβάρουν τις θέσεις τους. Ο Ιάκωβος, μετά από μήνες επιμονής, καταφέρνει να κάμψει τις αντιστάσεις της Αθηνάς. Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Ισμήνη, από την άλλη, της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη. Η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά της Αρετής απέναντί της. Εκείνος όμως είναι δύσπιστος, γεγονός που την οδηγεί στην απόφαση να χωρίσουν. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με εκείνον.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 192

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να μην τον αντιμετωπίζει πια εχθρικά. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης κι έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων. Ο Φίλιππος και ο Αλέξης πηγαίνουν για ψάρεμα. Εκεί, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 193

Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο. Δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της. Από τη μεριά της η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη. Οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρός χαρακτήρας. Ο Φίλιππος αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα, γεγονός που από τη μια ανακουφίζει την Άννα, αλλά από την άλλη την απογοητεύει, καθώς γκρεμίζονται όλα της τα όνειρα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 194

Μία βράβευση κάνει την Αθηνά ιδιαίτερα χαρούμενη και τον Ιάκωβο πολύ υπερήφανο για εκείνη. Η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο και, όπως είναι επόμενο, οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Το ηθικό του Αποστόλη πέφτει τη στιγμή που ο Ιάκωβος του λέει ότι η Ευτυχία δεν θέλει με τίποτα να τα ξαναβρούν. Η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού καθώς ο Ισίδωρος την κατηγορεί για πράξεις που δεν έκανε. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά για περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 195

Η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη, για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1896, 197, 198, 199, 200

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 190Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 191Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 192Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 193Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 194Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 195