Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11

Η Αρετή, αποσκοπώντας να χωρίσει το ζευγάρι, σπεύδει να πει στον Στέφανο για το σκηνικό που είδε έξω από το νοσοκομείο, με τη Μυρτάλη και τον Αλέξη. Η εμπιστοσύνη του Στέφανου, για μια στιγμή, κλονίζεται, αλλά οι εξηγήσεις που θα του δώσει η Μυρτάλη τον καθησυχάζουν. Έτσι, η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι του. Αντιρρήσεις, ωστόσο, γι΄ αυτό δεν έχει μόνο η Αρετή αλλά και ο Ισίδωρος, που εξοργίζεται με αυτή την απόφαση της ανιψιάς του, αφού πιστεύει πως θίγεται η τιμή του και η υπόληψη της οικογένειάς του, στη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος ξεκινά τις διαδικασίες για την αγωγή που θα υποβάλει, προκειμένου να προσβάλει την διαθήκη του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Ο Μάνος, από την πλευρά του, δίνει κάποιες εξηγήσεις στη Μαρίνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες αποφάσισε να παντρευτεί τη Στέλλα, αλλά η Μαρίνα δεν πείθεται. Η Βασιλική μπλέκεται σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με τον Φίλιππο, ενώ η Αθηνά εξομολογείται στη μητέρα της το μυστικό που τη βαραίνει. Τέλος, η Ιουλία που έχει μάθει από τον Ισίδωρο γιατί την χώρισε πριν από πολλά χρόνια ο Στάθης, πηγαίνει να τον βρει απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 12

Η Ιουλία μετανιώνει για το φιλί που αντάλλαξε με τον Στάθη και του ζητά να το ξεχάσουν. Ο Ισίδωρος απαιτεί από τον Λυκούργο να μην εκπροσωπήσει τη Μυρτάλη στο θέμα της διαθήκης. Η Χάιδω πιέζει τον Φίλιππο να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση, αλλά εκείνος αρνείται να προχωρήσει σε νέα απόπειρα κατά του Στέφανου. Ο Πότης αγοράζει ένα ποδήλατο στην Ευτυχία κι εκείνη, για να τον ευχαριστήσει, αναλαμβάνει να του μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 13

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που εντοπίζει η αδελφή του η Άννα. Ένα ιδιότυπο φλερτ ξεκινά κι από μεριάς του Κωνσταντίνου προς την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα. Η Μυρτάλη ζητά από τη Μαρίνα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάνο, αλλά την βρίσκει εντελώς αρνητική. Ένας νέος μάρτυρας ξαναβάζει τον Στάθη στο κάδρο των υπόπτων για το διπλό φονικό. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως προσέλαβε την Μαργαρίτα στον ελαιώνα κι εκείνη αντιδρά έντονα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 14

Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα, «δηλώνοντας» έτσι ότι σκοπεύει να μείνει στη Μάνη αλλά και στην επιχείρηση. Ο Πότης αποκαλύπτει στον Στάθη ποιος τον έμπλεξε στο φόνο. Η Αθηνά συναντά τον Κωνσταντίνο και μαζί σχεδιάζουν την αντεπίθεσή της στην αγωγή της Μυρτάλης. Ο Μάνος ανακοινώνει σε όλους στο ελαιοτριβείο το καινούριο πόστο της Ιουλίας, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα την Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 15

Οι εντάσεις μεταξύ της Μυρτάλης και της Αρετής συνεχίζονται στο σπίτι, με τον Στέφανο να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Ανέστης προσπαθεί να κάνει ζημιά στο μαγαζί του Πότη, όμως οι «προστάτες» του καφενείου τον πιάνουν στα πράσα και τον χτυπούν. Ο Δημήτρης ζητά από την Άννα να βγούν ραντεβού κι αυτή τη φορά παίρνει αμέσως θετική απάντηση. Η Χάιδω οπλίζει την καραμπίνα και φεύγει από το σπίτι με σκοπό να πάρει επιτέλους την εκδίκηση που ζητά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 10Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 12Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 13Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 14Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 15