Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ξεσπά πόλεμος – Καταλήγουν στα δικαστήρια

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παρασκευάς, εμπλεκόμενος στον πυρετό της αποκάλυψης, ανακοινώνει απο απροσεξία στην Ειρήνη ότι ο Φίλιππος είναι ο αδελφός της!

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ξεσπά πόλεμος – Καταλήγουν στα δικαστήρια

Η έκπληξη που αισθάνεται είναι τεράστια και αδυνατεί να την διαχειριστεί, καθώς η ζωή της έχει γίνει ένας συνεχής αγώνας με τις κρίσεις που δέχεται πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος αισθάνεται καλύτερα με την εξομολόγησή του, καθώς επιθυμούσε εδώ και καιρό να μοιραστεί αυτό το μυστικό με την Ειρήνη, αλλά τον εμπόδιζαν. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης, ενοχλημένος από το γεγονός ότι η Ξένια του είχε αφαιρέσει το παιδί, απευθύνεται σε έναν ντετέκτιβ για να τη βρει.

Ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίσει και την εκρηκτική αποκάλυψη της Ειρήνης: «Ο πατέρας μου είναι ο Στεφανέας, πατέρας και του Φιλίππου. Το γνωρίζουν όλοι, και ο Φίλιππος». Ο ισχυρός άνδρας δεν μπορεί να κρατήσει την οργή του και βιάζεται να πάει στην Χάιδω για να απαιτήσει εξηγήσεις. Ο Παρασκευάς, αναγνωρίζοντας το λάθος του, ζητά συγνώμη, ενώ η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Φίλιππο να αρνηθεί όλα: «Δεν πρέπει ποτέ να το παραδεχτείς! Μπορούμε να πούμε ότι η Ειρήνη έπεισε τον Παρασκευά». Ωστόσο, όταν ο Δημοσθένης φτάνει, ο Φίλιππος ομολογεί τα πάντα: «Η Ειρήνη είναι η αδελφή μου».

Ο Δημοσθένης, γεμάτος οργή, σπεύδει να βρει την Ασπασία, και για πρώτη φορά εκφράζει την αποστροφή του: «Αυτό που έκανες θα σου στοιχίσει ακριβά, Ασπασία! Θα δεις την πλευρά μου που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ. Θα με απομονώσεις». Της φωνάζει και δεν της αφήνει καμία δικαιολογία. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και απορρίπτει την Ασπασία, καθώς το μεγάλο μυστικό έχει καταστρέψει ανεπανόρθωτα την εμπιστοσύνη της.

Η οργή του Δημοσθένη τον οδηγεί στην απόφαση να μην της μεταβιβάσει το σπίτι του για να την τιμωρήσει, και η Ασπασία, με σκοπό την εκδίκηση, προχωρά στο διαζύγιο με αντίδικο τον Δημοσθένη. Έτσι, θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο, και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν εκεί θα αναστατώσουν όλη τη Μάνη!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ