Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ξεμπροστιάζει την Κούλα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα φέρουν ανατροπές, καθώς η Κούλα βρίσκεται παγιδευμένη σαν ποντίκι στη Φάκα. Παράλληλα, ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο για την επανέναρξη της σκοποβολής από τον Πότη και την Άννα, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ξεμπροστιάζει την Κούλα

Η Χάιδω, προσφέροντας τα ρούχα του Φίλιππου σε άπορους, ξανα ζει το δράμα της. Ο Μάνος παλεύει να ξεφύγει από τις αμφεταμίνες, ενώ η Μαρίνα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Παράλληλα, ο Άγγελος πιέζει την Κούλα και αφήνει πίσω του τα θέλω του. Σύντομα, γνωρίζει την Αφροδίτη, ερωτεύεται και επιδιώκει να την κατακτήσει. Η Αμαλία ανακαλύπτει από την Ιουλία ότι έχει γεννήσει, θέτοντας σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Ισίδωρο, ο οποίος επιστρέφει από το Λονδίνο εξαιτίας της πληροφορίας αυτής.

Ο Άγγελος μαθαίνει πληροφορίες για την Κούλα απο τον Πότη και συνειδητοποιεί τα ψέματα που του είχε πει η Κούλα σχετικά με τους συγγενείς της, ενώ αυτή ανακαλύπτει ότι ο άντρας που είναι ερωτευμένη δεν είναι ο γιος του μανάβη. Σύντομα ο Άγγελος θα ξεμπροστιάσει την Κούλα για τα ψέματα της και θα την φέρει αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ