Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ξεφτιλίζει την Αμαλία

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αμαλία, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο της φόβο, καθώς χάνει όλα όσα έχει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνεχίζει να επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά και εμμονή απέναντι στην Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ξεφτιλίζει την Αμαλία

Η κόντρα τους επιδεινώνεται, ιδίως με την αρνητική της αντίδραση στη συμμετοχή της συζύγου του Ισίδωρου στον γάμο της με τον Τζον. Η Αμαλία, προσπαθώντας να την καταστρέψει, εκθέτει την οικογένεια Βρεττάκου, υιοθετώντας ένα ύπουλο σχέδιο. Ξεκινώντας από μια συνάντηση με την Αθηνά, την ηχογραφεί και στη συνέχεια αλλοιώνει τα λεγόμενά της, ενώ προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη σε εκείνη. Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί οργή στον Ισίδωρο, που αναλαμβάνει δράση εναντίον της Αθηνάς.

Ωστόσο, η Αθηνά αντιδρά γρήγορα αποκαλύπτοντας τις πραγματικές ενέργειες της Αμαλίας στον Ισίδωρο, ανατρέποντας το παιχνίδι. Ο Ισίδωρος, έχοντας μάθει την αλήθεια, ζητά συγγνώμη από την Αθηνά και λογαριάζεται με τη σύζυγό του. Πλέον, δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την απάνθρωπη συμπεριφορά της Αμαλίας και της ζητά να φύγει από το σπίτι. Η Αμαλία απορρίπτει αρχικά τις ενέργειες του, αλλά συνειδητοποιεί στη συνέχεια τις συνέπειες, καθώς χάνει τη θέση της στο δημαρχείο.

Απελπισμένη, απειλεί την Αθηνά, θεωρώντας την υπεύθυνη για την κατάρρευση του γάμου της. Ωστόσο, η προσπάθειά της να αντιδράσει αποβαίνει ανεπιτυχής, αφού η αλήθεια έρχεται στο φως και η Αμαλία βρίσκεται μόνη και απομονωμένη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ