Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βγάζει τον Μάνο απο τον βούρκο

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Μάνος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ναρκωτικά και να προκαλεί αναταράξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, ωστόσο ένα άτομο θα αναδειχθεί ως η σανίδα σωτηρίας του.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βγάζει τον Μάνο απο τον βούρκο

Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί στη ζωή του Μάνου, επηρεάζοντας και τα αγαπημένα του πρόσωπα στην οικογένεια Βρεττάκου. Ο Μάνος επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά προς τη Μαρίνα και ακόμη φωνάζει στο παιδί τους με αποτέλεσμα η μικρή να ζει τον εφιάλτη. Οι σχέσεις του με την Αμαλία, τον πατέρα του και την Αφροδίτη είναι τεταμένες. Το άτομο που θα αποτελέσει τον καταλύτη για να εγκαταλείψει τα ναρκωτικά είναι η σύζυγός του, Μαρίνα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Είναι εκείνη που θα καταφέρει τελικά να τον βγάλει απο τον βούρκο των ναρκωτικών.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση αυτή δεν αναμένεται να εμφανιστεί άμεσα, καθώς ο Μάνος συνεχίζει τη χρήση ναρκωτικών και προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους οικείους του. Πώς μπορεί η Μαρίνα να επηρεάσει θετικά τον Μάνο και να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί; Ποια είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για να γίνει αυτή η αλλαγή μια πραγματικότητα; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ