Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βάζει φιτιλιές σε Λυκούργο – Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εισβάλλει στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Γη της Ελιάς” με τον ανατρεπτικό ρόλο του πατρός Τιμόθεου. Στην αρχή, φαίνεται ως ένας ευγενικός και χαρούμενος άνθρωπος, ο οποίος γρήγορα ενσωματώνεται στην κοινότητα της Αρεόπολης και συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητά τους. Ωστόσο, μέσα από τις συζητήσεις και τα γεγονότα που εξελίσσονται, αποκαλύπτεται το σκοτεινό και μυστικό παρελθόν του.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βάζει φιτιλιές σε Λυκούργο – Χάιδω

Ο πατήρ Τιμόθεος προσφέρει μία ανανεωμένη νότα στη Μάνη, αλλά σύντομα θα βρεθεί στη δίνη μιας έντονης αντιπαράθεσης που θα οδηγήσει σε ρήξη μεταξύ της Χάιδως Στεφανέα και του Λυκούργου. Η Χάιδω, ως δήμαρχος, υπογράφει την απαλλοτρίωση ενός οικοπέδου στην περιοχή, με σκοπό την επέκταση του νεκροταφείου. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου αμφισβητεί την απόφαση της δημάρχου και αναθέτει την υπόθεση στον Λυκούργο. Όταν η Χάιδω μαθαίνει ότι ο σύντροφός της έχει αναλάβει την υπόθεση, του ζητάει να παραιτηθεί.

Ο Λυκούργος αρνείται, προκαλώντας μια έντονη κόντρα μεταξύ τους. Ο πατήρ Τιμόθεος, στη διαμάχη που ξεσπά, παίρνει το μέρος της Χάιδως και προσπαθεί να πείσει το Λυκούργο να αποσυρθεί από την υπόθεση. Ο πατήρ Τιμόθεος θα προσπαθήσει να υπογραμμίσει τη δικαιότητα της θέσης της Χάιδως λέγοντας: «Λυκούργο, άκουσέ με. Έτσι πρέπει να γίνει. Αυτό είναι το σωστό. Η Χάιδω έχει δίκιο. Ο μόνος τρόπος για να επεκταθεί το νεκροταφείο είναι η απαλλοτρίωση αυτού του οικοπέδου».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ