Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βασιλική – Μιλτιάδης παραδίνονται στο πάθος

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Βασιλική και Μιλτιάδης βιώνουν μια καυτή νύχτα πάθους, μια εξέλιξη που θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια. Μετά τον τραγικό θάνατο του Φιλίππου, η Βασιλική απομονώνεται και αρνείται να ανοίξει την καρδιά της σε οποιονδήποτε άλλο άντρα, παρά τις προσπάθειες των αγαπημένων της.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βασιλική – Μιλτιάδης παραδίνονται στο πάθος

Αισθανόμενη την πίεση του Μιλτιάδη, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της, αποφασίζει να τον συναντήσει. Σε αυτή τη συνάντηση, του ζητάει να προχωρήσει στη ζωή του και τον προτρέπει να την ξεχάσει, γιατί δεν μπορεί να είναι μαζί του. Ο Παρασκευάς, πληροφορημένος για τη συζήτηση, σκαρφίζεται ένα σχέδιο που στοχεύει να τους φέρει κοντά. Έτσι, ο Μιλτιάδης αρχίζει να βγαίνει ραντεβού με την Παυλίνα. Η είδηση αυτή φτάνει ως έκπληξη στα αυτιά της Βασιλικής, η οποία αντιδρά σπασμωδικά. Συνειδητοποιεί πως δεν θέλει να χάσει τον Μιλτιάδη για άλλη γυναίκα, και οι φίλοι της την ενθαρρύνουν να τον διεκδικήσει.

Ο Παρασκευάς, βλέποντας την επιτυχία του σχεδίου του, συνεχίζει να διοργανώνει ραντεβού μεταξύ Μιλτιάδη και Παυλίνας, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στη Βασιλική. Λίγες μέρες αργότερα, η Βασιλική καταλαβαίνει τα συναισθήματά της και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Στα επόμενα επεισόδια, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και περνούν μια νύχτα πάθους, γεγονός που αλλάζει τις ζωές τους και τους φέρνει σε νέα σχέση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ