Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βάφει με αίμα το γάμο της Αθηνάς

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Καταιγιστικά γεγονότα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αμαλία αποκαλύπτει τις πραγματικές της προθέσεις για πρώτη φορά. Η αποστολή της είναι να εξοντώσει τον Ισίδωρο και την Αθηνά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Βάφει με αίμα το γάμο της Αθηνάς

Παράλληλα, στο δημαρχείο, η Αθηνά και ο Τζον ενώνουν τις ζωές τους με την ευλογία του Ισίδωρου και την παρουσία των μαρτύρων, Αναστασίας και Μαργαρίτας. Ο Τζον ακολουθείται από απέραντη ευτυχία, έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του γυναίκα, την κόρη του, Νάνσυ, και την Φιλιώ. Ωστόσο, η Χάιδω δεν παίρνει μέρος στον εορτασμό, και η Βασιλική μένει στο πλευρό της, αποφασισμένη να την στηρίξει στη θλίψη της. Στο γλέντι ρέει άφθονο κρασί και ευτυχία, ενώ η Αθηνά και ο Τζον διανύουν την κορύφωση της χαράς τους και όλοι οι παρευρισκόμενοι απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, η Αμαλία έχει άλλα σχέδια. Δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τα χρήματα του Ισίδωρου να φύγουν από τα χέρια της ούτε να επιτρέψει στην κυρία Βρεττάκου να πέσει στη φτώχεια λόγω της Αθηνάς. Οι σκέψεις της είναι γεμάτες εκδίκηση και ο πόλεμος που ξεκινά αφήνει σημάδια στις ζωές των ηρώων. Η μοίρα των ανθρώπων συνδέεται σε οδυνηρό τρόπο, και το μέλλον όλων κρέμεται αβέβαιο καθώς ανοίγει πυρ και βάφει με αίμα τον γάμο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ