Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Τζόν – Αθηνά τραβούν χωριστούς δρόμους

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Ο Τζον και η Αθηνά, ένα αγαπημένο και νιόπαντρο ζευγάρι στη σειρά, θα αναγκαστούν να ζήσουν χωριστά. Η Αθηνά θα μετακομίσει στην Αθήνα για να συντονίζει από κοντά τις εργασίες στον νέο ελαιώνα που αγόρασαν στην Αττική μαζί με την οικογένεια των Βρεττάκων.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Τζόν – Αθηνά τραβούν χωριστούς δρόμους

Η Μαρία είναι χαρούμενη που έχει την κόρη της κοντά της, αλλά ο Τζον, λόγω των υποχρεώσεών του στη Μάνη, δεν μπορεί να την ακολουθήσει και πρέπει να μείνει στη Μάνη. Αυτό δημιουργεί ανησυχίες για την απόσταση που θα επηρεάσει τη σχέση τους. Η Αθηνά και ο Τζον ανησυχούν για το πώς θα επηρεάσει η απόσταση τη σχέση τους, αλλά δεν βρίσκουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ο Τζον παραμένει στη Μάνη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ η Αθηνά αναλαμβάνει τις νέες της ευθύνες στην Αθήνα.

Το ζευγάρι θα συνεχίσει να ζει χωριστά για όσο διάστημα απαιτούν οι περιστάσεις, χωρίς να γνωρίζουν μέχρι πότε θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση. Η ανησυχία για το μέλλον της σχέσης τους παραμένει, καθώς η απόσταση και οι διαφορετικές υποχρεώσεις τους κρατούν μακριά. Η Αθηνά και ο Τζον προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση, αλλά η αβεβαιότητα για το πόσο θα διαρκέσει αυτό το διάστημα χωρισμού τους δημιουργεί ένταση. Θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη σχέση τους παρά την απόσταση ή θα οδηγηθούν σε απομάκρυνση; Η λύση στο πρόβλημα δεν φαίνεται άμεσα, και το ζευγάρι συνεχίζει να ζει χωριστά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να επανενωθούν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ