Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τρέμει στη σκέψη της φυλάκισης

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Χάιδω φοβάται πολύ για την προσεχή δίκη της, φοβούμενη μήπως καταλήξει στη φυλακή, όπως θα την δούμε να αναφέρει στον Λυκούργο στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τρέμει στη σκέψη της φυλάκισης

Αν και όλη η Αερόπολη είναι αναστατωμένη με τη φυλάκιση της Αρετής μετά τον θάνατο του Τάσου, η δίκη της Χάιδω πλησιάζει και η ίδια τρομάζει στη σκέψη της φυλάκισης. Ο Λυκούργος, από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται δίπλα της. Δεν είναι μόνο ο δικηγόρος που υπερασπίζεται το δίκαιο για χάρη της, αλλά και ο άντρας που αγαπά, που νοιάζεται και επιθυμεί το καλό της.

Η δίκη προμηνύεται να είναι δύσκολη και η Χάιδω εκφράζει τους φόβους της στον Λυκούργο, μήπως τελικά καταλήξει στην φυλακή. Αυτός της δίνει τη διαβεβαίωση ότι δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο και την καθησυχάζει. Όλοι στέκονται στο πλευρό της Χάιδως, με τον Χρήστο και την Αφροδίτη να εκφράζουν εμπράκτως την ψυχολογική τους στήριξη. Μένει να δούμε πια θα είναι η έκβαση της δίκης και αν τελικά καταφέρει η Χάιδω να γλιτώσει την φυλακή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ