Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Του πετάει την βέρα στα μούτρα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, ένα σοκαριστικό γεγονός έρχεται να ταράξει τους θαυμαστές. Η Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου) και ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ) φτάνουν στη Μάνη, φέρνοντας μαζί τους αναταραχές.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Του πετάει την βέρα στα μούτρα

Όταν ο Μιχάλης ανακαλύπτει την αληθινή ταυτότητα της αρραβωνιαστικιάς του, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι συνδεδεμένη με περιβάλλον εγκληματικής δράσης, αποφασίζει να την αφήσει. Η Νόρα, που είναι παιδοψυχολόγος αλλά και εμπλεκόμενη σε σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας χωρίς να το γνωρίζει ο Μιχάλης, θα αποκαλύψει στη συνέχεια τη σκοτεινή πλευρά της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ η αλήθεια για τις δράσεις της θα έρθει στο φως, αποκαλύπτοντας τα σατανικά της σχέδια και την ανεξήγητη προδοσία των ανθρώπων γύρω της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Νόρας στη σειρά θα κλείσει μετά από περίπου 20 επεισόδια. Η ανατροπή αυτή θα οδηγήσει στον χωρισμό της με τον Μιχάλη, ο οποίος στη συνέχεια θα ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο της Αριάδνης. Με αυτές τις ανατροπές και τον δραματικό αποχαιρετισμό του Μιχάλη με τη Νόρα, η σειρά υπόσχεται ακόμα περισσότερη ένταση και ανατροπές για τους χαρακτήρες και τους θεατές της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ