Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τον βρίζει και εκείνος μένει κόκαλο

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά, κάνοντας τις επερχόμενες στιγμές της σειράς ακόμα πιο συναρπαστικές. Ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν από τη Βοστώνη, αλλά οι εξελίξεις που τους περιμένουν στη Μάνη δεν είναι ευχάριστες.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τον βρίζει και εκείνος μένει κόκαλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, ο Μάνος αναμένει τον πατέρα του με αποφασιστικότητα να διαλευκάνει τα πράγματα σχετικά με την Αμαλία και την παρουσία της στο σπίτι. Ο Μάνος εκθέτει τα περιστατικά που τους έφεραν σε σύγκρουση με την Αμαλία, δείχνοντας τον εκνευρισμό του. Όταν η Χάιδω διηγείται τον τρόπο που της φέρθηκε η γυναίκα του, η οργή του ξεχειλίζει, υποδεικνύοντας μια πιθανή διάλυση του γάμου τους. Το ίδιο σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και για την σχέση της Αθηνάς με τον Τζον.

Καθώς συναντιούνται μετά από μεγάλο διάστημα, η Φιλιώ εκφράζει ανοικτά τη δυσαρέσκειά της για την παρουσία του στη ζωή τους, φέρνοντας την Αθηνά σε δύσκολη θέση. Δείχνει έντονα την δυσαρέσκειά της για την παρουσία του κοντά τους και όταν εκείνος τολμά να την χαϊδέψει τον βρίζει πάρα πολύ άσχημα φέρνοντας την Αθηνά σε δύσκολη θέση. Αργότερα, η μικρή τους ανακοινώνει την επιθυμία της να φύγει από το σπίτι και να μείνει με τη Μαργαρίτα.

Ακόμα και η Μαργαρίτα αντιμετωπίζει δυσκολίες με τη Θεοδώρα, η οποία εκφράζει αρνητικά συναισθήματα, αποκαλώντας μια πλευρά του χαρακτήρα της που ήταν άγνωστη μέχρι τότε. Ωστόσο, αργότερα, μετανιώνει και της εξηγεί πως δεν θα ανεχτεί άλλη παρέμβαση στα προσωπικά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ