Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τον πιάνει απο τον γιακά και …

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιουλίας αναστατώνει τον Πότη, ο οποίος ανακαλύπτει την ανεξέλεγκτη φωτιά που έχει ανάψει μέσα στην Αρετή. Η ίδια η Αρετή, γεμάτη πυρετώδη ορμή και οργή, απειλεί θεούς και δαίμονες. Για να αποσυμφορήσει την κατάσταση, ο Στάθης αναλαμβάνει δράση, προκειμένου να φέρει ηρεμία στην Ιουλία, που έχει ταραχθεί από τα όσα έχει ακούσει.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τον πιάνει απο τον γιακά και …

“Πότη,” του λέει αυστηρά, “πρέπει να διορθώσεις τα λόγια σου στην Αρετή. Δεν με νοιάζει πώς, αλλά τώρα άμεσα.” Καθώς ο Πότης παλεύει να επανορθώσει τα λάθη του, η ιστορία εξελίσσεται με απρόβλεπτες στιγμές και ανατροπές. Τα γεγονότα εξελίσσονται και στην παρακολούθηση του σπιτιού του εμπόρου ναρκωτικών, του Ρουσσέα. Η Δήμητρα, με αποφασιστικότητα, εισβάλλει στον χώρο για να αναζητήσει αποδείξεις και να εξαλείψει τα ναρκωτικά.

Εν τω μεταξύ, το ειδύλλιο μεταξύ του Τζον και της Αθηνάς αναπτύσσεται, αλλά η Φιλιώ συνεχίζει να μπαίνει εμπόδιο στην σχέση του. Η ατμόσφαιρα γεμίζει με ένταση και αναμονή για την εξέλιξη των σχέσεων. Σε άλλο μέρος, η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να δημιουργούν μια ιδιαίτερη φιλία, αν και η Αριάδνη δυσκολεύεται ακόμα να βρει το θάρρος να παραδεχτεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο. Η ζωή των χαρακτήρων συνεχίζεται με πάθος, δράση και απρόβλεπτες καταστάσεις, καθιστώντας την κάθε στιγμή μια ανεξάντλητη πηγή έντασης και συναισθημάτων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ