Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τον καθαρίζει και πετάει το πτώμα στη θάλασσα

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Φίλιππος θα βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς θα αντιμετωπίσει απειλές από έναν νέο άνδρα που εμφανίζεται στην Αρεόπολη. Αυτή η νέα απειλή ενισχύει το χάσμα μεταξύ του και της Βασιλικής, που μεγαλώνει διαρκώς, ιδίως μετά τη φυλάκιση της Αρετής.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τον καθαρίζει και πετάει το πτώμα στη θάλασσα

Ο Φίλιππος επικροτεί αυτήν την εξέλιξη, καθώς νιώθει ότι τώρα ελευθερώνεται από την παρουσία της στη ζωή του. Η Βασιλική απογοητεύεται από τη σκληρή στάση του συζύγου της και αρχίζει να τον αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο, ενώ οι διαφωνίες μεταξύ τους επιδεινώνονται συνεχώς. Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Βαφέας, θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη και ξεκινάει νέες απειλές εναντίον του Φιλίππου. Αυτή η απρόσμενη παρουσία και οι απειλές του δημιουργούν ένταση και αγωνία για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια της σειράς.

Ο Βασίλης Μιχαήλ, ένας νέος ηθοποιός, αναμένεται να ενταχθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA. Βάζοντας στόχο τον Φίλιππο, φτάνει στην Αρεόπολη και τον απειλεί με πολλαπλές και τρομακτικές απειλές. Μετά το τέλος της δίκης της Χάιδως, ο Φίλιππος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο. Ο νεαρός εξαφανίζεται, προκαλώντας ανησυχία στον περίγυρό του. Η διαφωνία του με την Βασιλική σχετικά με τη μετεγκατάστασή τους στην Αθήνα, προκαλεί υποψίες.

Η αγωνία αυξάνεται όταν ο Φίλιππος δεν εμφανίζεται για τρεις – τέσσερις μέρες. Οι φίλοι και η οικογένειά του ξεκινούν έρευνα, με τον Κουράκο και τους άνδρες του να συμμετέχουν. Αρχικά εντοπίζουν το αυτοκίνητό του παρατημένο σε μια ερημιά και στη συνέχεια εντοπίζουν το πτώμα του στη θάλασσα. Η εξαφάνιση του Φίλιππου αναστατώνει τους πάντες. Ποιος μπορεί να είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατό του; Υπάρχει συνδυασμός ανεπίλυτων διαφορών και απειλών που οδήγησαν σε αυτήν την τραγική κατάληξη; Ή μήπως υπάρχουν κρυφά μυστικά που πρέπει να αποκαλυφθούν για να διαλευκανθεί η υπόθεση;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ