Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Το ταξίδι καταλήγει σε χωρισμό

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Αφροδίτη θα πάρει την απόφαση να χωρίσει με τον Χρήστο στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς. Ενώ ο Χρήστος συνεχίζει να πολιορκεί την Αριάδνη, χωρίς να την έχει ξεπεράσει, προτείνει στην Αφροδίτη ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Το ταξίδι καταλήγει σε χωρισμό

Εκείνη δέχεται με χαρά. Ωστόσο, προτείνει παρορμητικά στην Ειρήνη να έρθει με τον Παρασκευά μαζί τους, πηγαίνοντας ως ζευγάρια. Η Ειρήνη δέχεται και ο Χρήστος συμφωνεί, μη έχοντας άλλη επιλογή. Το ταξίδι τους όμως γεμίζει με προβλήματα που προκαλεί η Ειρήνη με τη συμπεριφορά της. Θέλει να πάει στο καζίνο, αλλά ο Παρασκευάς της το απαγορεύει ρητά. Παρά τις απαγορεύσεις, η Ειρήνη επιμένει και πηγαίνει κρυφά να παίξει. Ο Παρασκευάς την πιάνει στα πράσα και ξεσπά έντονος καυγάς. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη προσπαθούν να τους ηρεμήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Ειρήνη κάνει ληστεία σε μαγαζί λόγω της κλεπτομανίας της και η αστυνομία την συλλαμβάνει. Οι υπόλοιποι πληρώνουν την εγγύηση για να τη γλιτώσουν από τη φυλακή, προσθέτοντας νέα εμπόδια στο ταξίδι τους. Ο Παρασκευάς, κουρασμένος από τα προβλήματα, αποφασίζει να χωρίσει την Ειρήνη. Η Αφροδίτη, επίσης επηρεασμένη από όλα όσα έχουν συμβεί, ξεσπάει και ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν, επιστρέφοντας στη Μάνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ