Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το παρελθόν επιστρέφει

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η Ιουλία και ο γιος της φτάνουν στη Μάνη, προκαλώντας νέες ταραχές στον τόπο. Αρχικά, η Αρετή αντιδρά με ανησυχία στην παρουσία της Ιουλίας, και συγκεκριμένα όταν μαθαίνει για τον επικείμενο γάμο της με τον Στάθη. Ωστόσο, η Αρετή, αποφασισμένη για νέα προοπτική στην τηλεόραση, ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να ξεκινήσει τη νέα της καριέρα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το παρελθόν επιστρέφει

Την Ιουλία και τον γιος της υποδέχονται με ένα πάρτι έκπληξη που διοργανώνει η Αριάδνη, με την ελπίδα να ενώσουν ξανά την οικογένεια. Στις αρχές της σεζόν, η Ιουλία και ο Στάθης προετοιμάζονται για τον γάμο τους, όμως τα εμπόδια δεν αργούν να εμφανιστούν. Όταν θα ανοίξει η υπόθεση υιοθεσίας της Αριάδνης και εδώ θα δούμε τριβές και με το παιδί της, ενώ το βιβλίο της Μαρίας φέρνει στο φως παλιές αλήθειες που ενοχλούν τον αστυνομικό Κουράκο.

Τον αστυνομικό συγκλονίζει ιδιαίτερα ένα κεφάλαιο για την παλιά του σχέση με την Ιουλία, πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ