Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το μπαστούνι λύνει τον γρίφο

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ισίδωρος βιώνει έναν ζωντανό εφιάλτη, καθώς πέφτει θύμα απαγωγής. Όλα ξεκινούν όταν αποφασίζει να φύγει για λίγο χωρίς να εξηγήσει τον λόγο, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά του. Ο Μάνος και η Μαρίνα προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά ο Ισίδωρος δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το μπαστούνι λύνει τον γρίφο

Η ανησυχία κορυφώνεται όταν τα παιδιά του ανακαλύπτουν το μπαστούνι του έξω από το σπίτι του ένα αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η παρουσία του μπαστουνιού χωρίς τον Ισίδωρο προκαλεί πανικό και ο Μάνος αρχίζει να φοβάται για τα χειρότερα. Μετά από λίγες ημέρες, ο Μάνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Ένας άγνωστος του αποκαλύπτει πως κρατούν τον Ισίδωρο αιχμάλωτο και απαιτούν λύτρα για την απελευθέρωσή του. Τα λόγια του απαγωγέα κάνουν σαφές ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή, ενώ η οικογένεια προειδοποιείται να μην επικοινωνήσει με την αστυνομία, διαφορετικά ο Ισίδωρος δεν θα επιζήσει.

Οι απαγωγείς ζητούν ένα υπέρογκο ποσό εκατομμυρίων ευρώ, ενώ βασανίζουν τον Ισίδωρο, απειλώντας τη ζωή του με κάθε τρόπο. Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να σώσει τον πατέρα τους χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του. Ο Ισίδωρος ζει δραματικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων, ενώ η αγωνία κορυφώνεται για το αν θα καταφέρει να επιβιώσει και να επιστρέψει ασφαλής στην οικογένειά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ