Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το μίσος της, την οδηγεί σε φόνο

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η πλοκή παίρνει μια δραματική τροπή, καθώς η Αμαλία διαπράττει φόνο, σοκάροντας τη Μάνη. Η Αμαλία, κινούμενη από εκδίκηση τόσο προς τον Ισίδωρο όσο και προς την Αθηνά, φτάνει στα άκρα για να τους τιμωρήσει.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το μίσος της, την οδηγεί σε φόνο

Στο τέλος του τρίτου κύκλου, ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς λαμβάνει χώρα, και κατά τη διάρκεια του γλεντιού, το σπίτι του Ισίδωρου παραδίδεται στις φλόγες. Πίσω από αυτήν την καταστροφή βρίσκεται η Αμαλία, η οποία διέταξε την εμπρηστική επίθεση, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό της. Μια ανείπωτη τραγωδία πλήττει την οικογένεια Βρεττάκου, καθώς το σπίτι του Ισίδωρου καταστρέφεται ολοσχερώς. Ευτυχώς, ο Μάνος και ο Στάθης καταφέρνουν να σώσουν την μικρή Αγγελική από τις φλόγες, ωστόσο, η φωτιά στοιχίζει τη ζωή της Ελευθερίας, της γυναίκας που πρόσεχε την Αγγελική και ήταν κοντινή στην Αμαλία.

Η Αμαλία σοκάρεται από το γεγονός ότι η πράξη της είχε θανατηφόρες συνέπειες και ξεσπά αναφωνώντας “Κάψατε άνθρωπο.” Φοβούμενη τις συνέπειες των πράξεών της, η Αμαλία αρχίζει να τρέμει την προοπτική των ανακρίσεων και τον κίνδυνο να βρεθεί υπόλογη στην αστυνομία. Το πάθος της για εκδίκηση την οδηγεί σε μια αποτρόπαια πράξη, η οποία ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες για την ίδια.

Παράλληλα, η Μαρίνα ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της Αγγελικής και σπεύδει κοντά της, καθώς η μικρή δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Την ίδια στιγμή, οι Βρεττάκοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες υλικές ζημιές και τα αποκαΐδια που άφησε πίσω της η φωτιά. Ο Ισίδωρος, αν και συγκλονισμένος από τον θάνατο της Ελευθερίας, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να κάνει μια νέα αρχή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ