Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το κόλπο της Αφροδίτης αποδίδει καρπούς

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα φέρουν μεγάλες ανατροπές, με την Αφροδίτη να ενεργοποιεί το σατανικό σχέδιό της. Η Σοφία θα επισκεφτεί την επιχείρηση της Ισμήνης και θα της αφήσει υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Το κόλπο της Αφροδίτης αποδίδει καρπούς

Η Ισμήνη, πληγωμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της. Όμως, ο Λυκούργος μαθαίνει τις κινήσεις της Σοφίας και ενημερώνει τον Κωνσταντίνο, ο οποίος εξοργισμένος τη διώχνει από τη δουλειά του με βίαιο τρόπο. Ο Λυκούργος ενημερώνει και την Ισμήνη για το περιστατικό, λέγοντάς της: «Η Σοφία απολύθηκε. Ο Κωνσταντίνος την έδιωξε μόλις έμαθε τι έκανε». Η Ισμήνη, όμως, φαίνεται αποφασισμένη να μην ξαναπλησιάσει τον Κωνσταντίνο, λέγοντας: «Καλά έκανε, αλλά δεν με αφορά».

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι παραμένει χωρισμένο, οι γύρω τους στενοχωριούνται και ανησυχούν. Τότε, η Αφροδίτη αναλαμβάνει δράση, προσπαθώντας να τους φέρει και πάλι κοντά. Η Αφροδίτη μιλάει με την Ισμήνη και της αποκαλύπτει ψευδώς ότι ο Κωνσταντίνος σχεδιάζει να κλείσει το γραφείο του και να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα. «Έτσι έμαθα», της λέει, και η Ισμήνη ξαφνιάζεται, απαντώντας: «Μου το είχε προτείνει και εμένα να μετακομίσουμε στην Αθήνα, το συζητούσαμε». Παρά τη φαινομενική της αδιαφορία, η Ισμήνη δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι ο Κωνσταντίνος φεύγει.

Όσο περνάει ο καιρός, αρχίζει να πιστεύει ότι τον χάνει για πάντα και αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα. Μετανιωμένη, η Ισμήνη πηγαίνει να βρει τον Κωνσταντίνο και του ζητά συγγνώμη. Ωστόσο, η αντίδρασή του τη σοκάρει. Εκείνος την κατηγορεί ότι δεν τον πίστεψε και ότι ο εγωισμός της κατέστρεψε τη σχέση τους. Παρά τα συναισθήματά τους, τελικά οι δυο τους συμφιλιώνονται και το ζευγάρι επανενώνεται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ