Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Της αστράφτει χαστούκι – Έξαλλη η Αρετή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Αρετή θα βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων. Η Αρετή προφυλακίζεται, έχοντας συγκρατούμενη την Κούλα, που φαίνεται να κρύβει πολλά μυστικά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Της αστράφτει χαστούκι – Έξαλλη η Αρετή

Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, η Αρετή αποκοιμιέται και παραμιλάει, εκφράζοντας τον θυμό της για τον Τάσο, «Α ρε αλήτη Τάσο.. Σκ@τά στην ψυχή σου ρε βλογιοκομμένε.. Έτσι, να καείς.. Να καείς στην κόλαση. Η Κούλα, ακούγοντάς την, της αστράφτει ένα χαστούκι, ξεσπώντας σε έναν άγριο καβγά. Η Αρετή ξυπνάει και της λέει: «Αν με ξανακουμπήσεις, θα σου κόψω το κουλό από τη ρίζα! Δεν τον σκότωσα λέμε», της φωνάζει.

Μετά από λίγες μέρες, η Ασπασία επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή, ενώ παράλληλα ο Παρασκευάς ζητά από τον Φίλιππο να συζητήσουν. Ο Παρασκευάς συμβουλεύει τον Φίλιππο να επιδείξει υπομονή και να ακολουθήσει τα όνειρά του, αλλά να στηρίξει επίσης τη Βασιλική. Ωστόσο, ο Φίλιππος δεν είναι διατεθειμένος να υποκριθεί ή να αλλάξει τη γνώμη του για τη μητέρα της Βασιλικής. «Δεν μπορώ να υποκρίνομαι! Η μάνα της είναι μια στρίγγλα και μισή! Μας έχει καταστρέψει τη ζωή ολόκληρη!

Πιστεύω ότι τον έκαψε τον άνθρωπο κι ότι είναι φόνισσα!», επιμένει να λέει. Επιμένει ότι η μητέρα της είναι υπεύθυνη για πολλά δυσάρεστα περιστατικά και ότι πιθανόν να έχει εμπλακεί σε εγκληματικές πράξεις. Οι κρίσιμες αυτές στιγμές αναδεικνύουν τις εντάσεις και τις συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων, προσφέροντας ένα πλούσιο υλικό για την εξέλιξη της πλοκής. Καθώς η αναταραχή αυξάνεται, οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χαρακτήρων γίνονται πιο πολύπλοκες και ανατρεπτικές, καθιστώντας τη σειρά ακόμα πιο συναρπαστική και ανατρεπτική για τους θεατές. Μένει να δούμε ως που θα φτάσει η Αρετή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ