Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Την τουλουμιάζει στο ξύλο και εκείνη κρατάει το στόμα της κλειστό

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Θεοδώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς βιώνει την κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της και φοβάται να μιλήσει, ακόμα και στη Μαργαρίτα. Ο φόβος την κυριεύει καθώς η ζωή της κινδυνεύει στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Την τουλουμιάζει στο ξύλο και εκείνη κρατάει το στόμα της κλειστό

Οι συνεχείς ξυλοδαρμοί αφήνουν σημάδια στο σώμα της, τα οποία δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν. Η Μαργαρίτα, που αγαπά τη Θεοδώρα και θέλει να τη βοηθήσει, παρατηρεί τα σημάδια και ανησυχεί έντονα. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη και αντιμετωπίζει τη Θεοδώρα με ανησυχία: «Με ποιον έχεις μπλέξει; Τι είναι αυτά τα σημάδια στο σώμα σου; Ποιος τόλμησε να σε χτυπήσει; Πρέπει να πας στην αστυνομία να τον καταγγείλεις», της λέει. Ωστόσο, η Θεοδώρα, γεμάτη φόβο, δεν αισθάνεται έτοιμη να προβεί σε καταγγελία.

Αυτός ο φόβος την κρατάει δέσμια, ενώ η Μαργαρίτα, προσπαθώντας να τη στηρίξει, μπλέκεται σε νέες δυσκολίες, ειδικά μετά την εμπλοκή της Θεοδώρας με το αλκοόλ. Το ερώτημα που τίθεται είναι πόσο ακόμα θα αντέξει η Θεοδώρα αυτή την κακοποιητική σχέση. Η Μαργαρίτα, όμως, δεν σκοπεύει να την αφήσει αβοήθητη και παίρνει την απόφαση να δράσει για το καλό της νεαρής γυναίκας. Η παρέμβασή της μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα για τη Θεοδώρα να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη και να ξαναβρεί τη δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ