Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Την τελειώνει με δυο μαχαιριές

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σκοτεινές στιγμές σκιάζουν την Μάνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αλκμήνη αφήνει την τελευταία της πνοή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μια στιγμή παραφροσύνης ζήλιας και αγανάκτησης οδηγεί την Αντωνία στο να βάψει τα χέρια της με αίμα.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Την τελειώνει με δυο μαχαιριές

Ένα έγκλημα πάθους συγκλονίζει την περιοχή, αναστατώνοντας για μια ακόμη φορά την Μάνη. Η Αντωνία ανακαλύπτει πως η Ισμήνη πουλάει την επιχείρησή της και ξεσπάει σε οργή. Μοιράζεται την είδηση με την Αλκμήνη, αλλά εκείνη αδιαφορεί, επιθυμώντας μόνο να είναι με τον Ορέστη και να παντρευτούν όπως της λέει.  Αντιθέτως, η Αντωνία ελπίζει σε μια επανασύνδεση. Όμως, η αποκάλυψη ότι η Αλκμήνη πρόκειται να παντρευτεί τον Ορέστη την εξοργίζει. Γεμάτη μίσος και τρέλα, η Αντωνία εκτελεί την Αλκμήνη, τη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο.

Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας σοκάρουν τους κατοίκους της Μάνης, ενώ ο Ορέστης αισθάνεται καταβεβλημένος που δεν μπόρεσε να προστατέψει την Αλκμήνη. Αυτό τον οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τη Μάνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ