Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Τι είναι αυτό που θα συμβεί στην Μυρτάλη;

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Τι είναι αυτό που θα συμβεί στην ζωή της αγαπημένης ηρωίδας του τηλεοπτικού κοινού; Μια νέα ζωή ξεκάνει από αύριο για την Μυρτάλη. Η ηρωίδα που έχει τραβήξει τόσα πολλά, οικογενειακά, συναισθηματικά, οικονομικά προβλήματα αλλά και απώλειες θα κάνει επιτέλους μια νέα αρχή στην ζωή της, που θα σηματοδοτήσει πως θα αλλάξει ουσιαστικά σελίδα.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Τι είναι αυτό που θα συμβεί στην Μυρτάλη;

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά το αύριο για αυτήν προβλέπεται πολύ ωραίο γεμάτο αισιοδοξία και ευχάριστα γεγονότα που θα κάνουν λίγο την ηρωίδα να χαμογελάσει. Από αύριο λοιπόν, η Μυρτάλη μετακομίζει και επισήμως στο νέο της σπίτι και θα μπει στην εταιρία με το 51% που διεκδίκησε και έγινε αποδεκτό απο όλους.

Πια, η Μυρτάλη είναι αφεντικό των Βρεττάκων έχοντας την πλειοψηφία της περιουσίας στην κατοχή της. Ο Ισίδωρος, αφού κατάλαβε μετά από καιρό το λάθος του, αποφασίζει να οργανώσει μια γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του. Η Μυρτάλη, νιώθει χρέος προς το πρόσωπο της Αθηνάς, μετά από όλα αυτά και για να της δείξει την ευγνωμοσύνη της αποφασίζει να της χαρίσει ένα κειμήλιο της συχωρεμένης της μητέρας της.

Η κίνηση αυτή, θα συγκινήσει πολύ την Αθηνά και πια οι δυο ηρωίδες δεν θα έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η νέα ζωή της Μυρτάλης, ξεκινά  από αύριο. Θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τα νέα της καθήκοντα και πως θα διαχειριστεί την νέα της καθημερινότητα από δω και στο εξής;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια