Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Θα την διαλύσω – Έξαλλος ο Μάνος

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στην σειρά καθώς η κατάσταση μεταξύ Ισίδωρου, Αμαλίας και Μάνου επιδεινώνεται. Ο Ισίδωρος εκφράζει ανησυχία για τη συμπεριφορά του γιου του, Μάνου, απορρίπτοντας την παρέμβαση της Αμαλίας. “Το θέμα με τον γιο μου είναι δικό μου και δεν χρειάζομαι παρεμβάσεις”, δηλώνει αποφασιστικά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Θα την διαλύσω – Έξαλλος ο Μάνος

Αφού αποχωρεί η Αμαλία, ο Ισίδωρος επικοινωνεί άμεσα με τον Μάνο, ζητώντας του να συναντηθούν. Όταν ο Μάνος φτάνει, ο Ισίδωρος τον κατηγορεί οργισμένος για την αναστάτωση που προκάλεσε. “Παίρνεις ναρκωτικά;” τον ερωτά με αγανάκτηση, αλλά ο Μάνος το αρνείται με γέλια. “Ή μήπως παίρνεις αμφεταμίνες; Η Αφροδίτη μου εξομολογήθηκε ότι παίρνεις, μου ανέφερες κάτι που είχες πει σε μια συζήτηση”, συνεχίζει ο Ισίδωρος. Ξανακύλησες για να τα βγάλεις πέρα; Λέγε του φωνάζει.

Ο Μάνος έξαλλος με την Αφροδίτη υποσχέθηκε να της δείξει ποιος κάνει κουμάντο.Η Αφροδίτη θα μάθει να μην χώνει τη μύτη της εκεί που δεν την σπέρνουν!!! Θα την τσακίσω!» Η κατάσταση ξεφεύγει καθώς οι διαμάχες μεταξύ μελών της οικογένειας φουντώνουν. Ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει τον Μάνο με αμφισβήτηση και απαίτηση, ενώ ο Μάνος αντιδρά με οργή και αποφασιστικότητα. Η Αμαλία παρακολουθεί ανήμπορη απέναντι στην ένταση που επικρατεί, ενώ η Αφροδίτη είναι η πηγ’η του κακού.

Οι σχέσεις είναι σε κρίσιμο σημείο, με την επικοινωνία να είναι διαταραγμένη και τα αισθήματα να είναι υψηλά. Οι αντιζηλίες και οι κατηγορίες ξεπετάγονται, ενώ η οικογενειακή ενότητα δοκιμάζεται ακόμα περισσότερο. Το μέλλον της οικογένειας φαίνεται αβέβαιο καθώς η ένταση αυξάνεται και η επίλυση των προβλημάτων φαίνεται απώλεια πολυτιμου χρονου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ