Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ταύρος εν υαλοπωλείο η Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, η Ισμήνη αντιμετωπίζει μεγάλο αδιέξοδο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Λυκούργο. Αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι της, χωρίζοντας άτυπα τον Κωνσταντίνο, πιστεύοντας ότι εκείνος διατηρεί σχέση με τη νέα του γραμματέα, τη Σοφία.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ταύρος εν υαλοπωλείο η Ισμήνη

Παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου και της Χάιδως να την πείσουν να αναθεωρήσει, η Ισμήνη είναι αμετάπειστη. Η κατάσταση κλιμακώνεται όταν ζητά διαζύγιο και, κατά τη διάρκεια του γάμου της Αθηνάς και του Τζον, εκτοξεύει προσβολές στον Κωνσταντίνο. Στα επόμενα επεισόδια, η Ισμήνη παρατηρεί τη Σοφία να πηγαίνει στο σπίτι του Κωνσταντίνου και σοκάρεται. Ενημερώνει αμέσως τον Λυκούργο, ο οποίος, εξαιρετικά ταραγμένος, ζητά εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο. Ο Λυκούργος, μέχρι τώρα υποστηρικτής του Κωνσταντίνου, έρχεται σε σφοδρή ρήξη μαζί του, αγανακτισμένος από την κατάσταση.

Η Ισμήνη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο Κωνσταντίνος έχει κρυφή σχέση με τη Σοφία, δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της είναι απλώς ευγενικός μαζί της. Από την άλλη πλευρά, ο Λυκούργος βλέπει την κόρη του σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αντιδρά με σφοδρότητα. Οι εξελίξεις θα διαμορφώσουν τις σχέσεις των ηρώων της σειράς σε μια κατάσταση τεταμένη και γεμάτη εντάσεις, με αβέβαιο το μέλλον τους στον τέταρτο κύκλο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ