Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στεφανώνουν Στάθη και Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την Αριάδνη και τον Λυκούργο να γίνονται κουμπάροι στον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη. Η Ιουλία επιστρέφει στην Αρεόπολη με το μωρό της και αρχίζει να σχεδιάζει τον γάμο της με τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στεφανώνουν Στάθη και Ιουλία

Η Ιουλία αποφασίζει να μην κάνει θρησκευτικό γάμο και, όπως λέει χαριτολογώντας στον Στάθη, “συμβιβάζεται” να τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Όλα είναι έτοιμα και ο γάμος προγραμματίζεται να γίνει στο δημαρχείο, όπου ο Ισίδωρος που τελικά παραμένει στα καθήκοντα του ως δήμαρχος, θα τους παντρέψει τελικά. Ο Ισίδωρος είναι ενθουσιασμένος που η αδελφή του παντρεύεται τον μοναδικό άντρα που αγάπησε και με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Ο γάμος της Ιουλίας φέρνει φως στην οικογένειά του μετά από τα δύσκολα γεγονότα που πέρασαν. Η μέρα του γάμου φτάνει και η Ιουλία ντύνεται στα λευκά, πολύ συγκινημένη. Κοιτάζει στα μάτια τον Στάθη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι επιτέλους είναι και τυπικά γυναίκα του, κάτι που ονειρευόταν σε όλη της τη ζωή. Η τελετή γίνεται στο δημαρχείο με λίγους φίλους και συγγενείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η κόρη τους, η Αριάδνη, και ο καλύτερος φίλος του Στάθη, ο Λυκούργος, εκτελούν χρέη κουμπάρων.

Μετά τον γάμο, ακολουθεί μεγάλο γλέντι στο σπίτι της Ιουλίας και του Στάθη. Η γιορτή γίνεται με λίγους καλεσμένους, καθώς το ζευγάρι θέλει να γιορτάσει την χαρά του σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οι εξελίξεις στην ιστορία της Ιουλίας και του Στάθη υπόσχονται να καθηλώσουν τους θεατές με τις συνταρακτικές στιγμές που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ γη της ελιάς δ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ