Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στάθης – Γιώργης σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς του Mega, η Αριάδνη θα ανακαλύψει την αγάπη στο πλευρό του αστυνόμου Κουράκου, αλλά με πολλά εμπόδια. Αρχικά, η Αριάδνη θα δείχνει αδιαφορία προς τον αστυνόμο εξαιτίας της ακόμα υπάρχουσας σχέσης της με τον Χρήστο. Ωστόσο, στη συνέχεια θα συνειδητοποιήσει ότι η καρδιά της ανήκει αλλού και θα δώσει μια ευκαιρία στον αστυνόμο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στάθης – Γιώργης σκοτώνονται

Καθώς αρχίζουν να βγαίνουν μαζί, θα ανακαλύψουν ότι έχουν έντονη χημεία και ταιριάζουν άψογα. Αποφασίζουν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αν αποκαλυφθεί. Πρώτοι μάλιστα που θα τους αντιληφθούν θα είναι ο Στάθης και η Ιουλία, οι οποίοι θα αντιδράσουν έντονα.
Ιδιαίτερα ο Στάθης, ο σύντροφος της Ιουλίας, θα είναι έξαλλος και δεν θα διστάσει να αντιμετωπίσει τον Κουράκο. Σκοπεύει να τον συναντήσει και να έρθει αντιμέτωπος μαζί του. Έτσι λοιπόν θα τους δούμε να πιάνονται στα χέρια.

Η Αριάδνη θα βρεθεί σε μια δύσκολη θέση ανάμεσα στην παλιά και τη νέα της ζωή, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις αντιδράσεις των ανθρώπων που αγαπά. Το νέο αυτό τρίγωνο θα φέρει ένταση και αναταράξεις στην ζωή τους, αλλά και νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και αλλαγή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ