Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκ – Πιάνει την Βασιλική απ’ τα μαλλιά

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι αποκαλυπτικές, με τη Βασιλική να πέφτει θύμα του Δημοσθένη. Η ένταση κορυφώνεται καθώς η Βασιλική τσακώνεται άσχημα με τον Δημοσθένη και την Ειρήνη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκ – Πιάνει την Βασιλική απ’ τα μαλλιά

Η κοπέλα τους επιτίθεται λεκτικά, κατηγορώντας τους ότι πιέζουν τον Παρασκευά, και απαιτεί να σταματήσουν αυτή τη συμπεριφορά. Επιπλέον, τους προτείνει να δεχτούν πίσω το τζιπ, αφού ο Παρασκευάς δεν το θέλει. Ακολουθεί μεγάλος καυγάς και η Ασπασία προσπαθεί να τους χωρίσει. Ο Δημοσθένης εξοργίζεται και λέει στη Βασιλική: «Βασιλική, σου είπα να μην ανακατεύεσαι. Δεν σε αφορά το θέμα! Τέλος η συζήτηση. Τα δώρα δεν επιστρέφονται. Ο Παρασκευάς θα κρατήσει το αυτοκίνητο, τέλος. Δεν ακούω κουβέντα! Βασιλική, τράβα σπίτι σου και άσε μας στην ησυχία μας». Η Βασιλική, εξοργισμένη, φεύγει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η κίνηση της Βασιλικής να αντιταχθεί στον Δημοσθένη θα έχει σοβαρές συνέπειες. Ο Δημοσθένης θα αντιδράσει έντονα, και σύμφωνα με τα spoilers ο Δημοσθένης της επιτίθεται, χτυπώντας την, εκδηλώνοντας έτσι την οργή του. Η αντιπαράθεση αυτή θα οδηγήσει σε μια σειρά γεγονότων που θα καθορίσουν τις μελλοντικές εξελίξεις στη σειρά, αποκαλύπτοντας νέες πτυχές των χαρακτήρων και των σχέσεων τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ