Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκ – Κλείνεται σε μοναστήρι

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω, ζωντανή αλλά ψυχικά νεκρή, αποτελεί πλέον ένα ακόμα αίνιγμα για τους κατοίκους της Μάνης στη σειρά. Μετά τη δολοφονία του Φίλιππου και το ακόμα ένα παιδί να χάνεται, η ζωή την απογοητεύει περισσότερο από ποτέ.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκ – Κλείνεται σε μοναστήρι

Με την απώλεια αυτή, η απόφασή της είναι απολύτως σαφής. Χωρίς να ανακοινώσει τίποτα σε κανέναν, επιλέγει να εγκαταλείψει τον έξω κόσμο και να βρει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Περνώντας οι μέρες, η είδηση της τοποθεσίας της φτάνει στα αυτιά της Βασιλικής και του Λυκούργου. Αποφασίζουν να την πείσουν να επιστρέψει. Ωστόσο, στο μοναστήρι, η Χάιδω έχει βυθιστεί σε μια εσωτερική μοναξιά, εξαρτημένη από την προσευχή για να βρει ειρήνη.

Σε μια συνομιλία με τον Λυκούργο, αποκαλύπτει το βάθος της απόγνωσής της: “Εγώ ήμουνα εκείνη που πείραξα κάποιους και το πλήρωσα ακριβά, ο Φίλιππος δεν πείραξε κανέναν, τι φταίει να πληρώσει;” Η απόφαση της Χάιδως να απομονωθεί στο μοναστήρι έχει προκαλέσει αναταραχή στην κοινωνία της Μάνης. Οι προσπάθειες των αγαπημένων της προσώπων να την πείσουν να επιστρέψει αποτυγχάνουν. Η καρδιά και ο νους της ανήκουν αποκλειστικά στον Φίλιππο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ