Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκ – Κάνει έκτρωση

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Άννα, η αγαπημένη ηρωίδα της σειράς, θα αντιμετωπίσει ένα νέο εμπόδιο στον τέταρτο κύκλο. Χωρίς να το περιμένει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται ορισμένα συμπτώματα που την ανησυχούν.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σοκ – Κάνει έκτρωση

Αν και όλοι γύρω της την προτρέπουν να κάνει εξετάσεις για την πιθανότητα εγκυμοσύνης, αυτή αρνείται στην αρχή να το αντιμετωπίσει, αποφασισμένη να μην αλλάξει τα σχέδιά της για παιδί τόσο νωρίς. Όμως, οι πιέσεις είναι αδύνατο να αγνοηθούν και επιτέλους κάνει τις εξετάσεις. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την προκαλεί σε έντονη αναστάτωση. Το πρώτο της σοκ δεν της επιτρέπει να δεχτεί εύκολα την κατάσταση και σκέφτεται ακόμα και να μην συνεχίσει με την εγκυμοσύνη κάνοντας έκτρωση.

Όταν το ανακοινώνει στον Πότη, η αντίδραση του είναι αντίθετη από τη δική της. Ο Πότης, γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό, την καλεί να μοιραστεί τη χαρά τους για τον επερχόμενο γονεϊκό τους ρόλο. Η Άννα, ωστόσο, απογοητεύεται από την αντίδραση του και δεν μπορεί να καταλάβει τον ενθουσιασμό του. Τα νέα τελικά γίνονται γνωστά και οι φίλοι της Άννας την ευχαριστούν και την επικροτούν για την ευλογία που έφερε η εγκυμοσύνη στη ζωή της. Με την πάροδο του χρόνου, η Άννα αρχίζει να νιώθει πιο σίγουρη και ευτυχισμένη με την επιλογή της.

Ανυπομονεί για την άφιξη του μωρού της και τη νέα φάση της ζωής της που θα φέρει η μητρότητα. Έτσι, στον τέταρτο κύκλο της σειράς, θα δούμε την Άννα να εξελίσσεται και να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τις χαρές της μητρότητας, μια νέα διαδρομή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ