Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σε εκλιπαρώ, βοήθησέ με

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η τρίτη σεζόν της σειράς φτάνει στο τέλος της με συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Λυκούργος, έκπληκτος από μια αποκάλυψη, ζητά από τη Χάιδω να του κάνει μια χάρη. Ταυτόχρονα, η Χάιδω και η Βασιλική προσπαθούν να διαχειριστούν τη ζωή τους μετά από τις ταραχές, βυθισμένες στη φροντίδα των κτημάτων και της μικρής Στελλίτσας.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Σε εκλιπαρώ, βοήθησέ με

Αποφασίζουν να κάνουν νέα αρχή, μετακομίζοντας σε ένα νέο σπίτι για να ξεφύγουν από τις δυσάρεστες αναμνήσεις του παλιού τους τόπου. Στο μεταξύ, η σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης δοκιμάζεται. Η Ισμήνη αντιμετωπίζει τον άντρα της με προειδοποιήσεις για τη Σοφία, απαιτώντας να την απολύσει από το γραφείο ή αλλιώς θα φύγει. Ο Κωνσταντίνος αρνείται να υποχωρήσει, οδηγώντας την Ισμήνη στα άκρα της αντοχής της. Τελικά, χωρίζουν, και η Ισμήνη στρέφεται στον Λυκούργο για υποστήριξη.

Ο Λυκούργος, ενημερωμένος για την κατάσταση, συγκρούεται με την κόρη του και προσπαθεί να την καταλάβει. Στη συνέχεια, ζητά από την Χάιδω να μιλήσει στην κόρη του, αλλά η προσπάθειά της αποβαίνει άκαρπη. Η Χάιδω, αντιμέτωπη με την αδυναμία της να επηρεάσει την κατάσταση, αντιμετωπίζει την αδυναμία της να βοηθήσει. Καθώς η σεζόν προχωρά, όλοι αναζητούν τρόπους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που τους αντιμετωπίζουν, κρατώντας την ελπίδα για καλύτερες μέρες στο μέλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ