Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Ρίχνει μαύρο σε Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Αριάδνη θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή στα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν της σειράς και θα σοκάρει τους πάντες. Από τη στιγμή που έφτασε στη Μάνη, η ζωή της Αριάδνης άλλαξε δραματικά. Γνώρισε την οικογένειά της, αντιμετώπισε πολλά εμπόδια και ερωτεύτηκε τον Χρήστο. Όμως, αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Ρίχνει μαύρο σε Στάθη – Ιουλία

Ο Χρήστος είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη, αλλά πολιορκεί ερωτικά και την Αριάδνη. Η Αριάδνη, μπερδεμένη, συναντά τον Κουράκο, ο οποίος την πλησιάζει φιλικά. Οι δυο τους κάνουν παρέα και περνούν χρόνο μαζί. Η φιλική τους σχέση μετατρέπεται σε αχαλίνωτο πάθος. Ένα βράδυ, ο Κουράκος καλεί την Αριάδνη στο σπίτι του, ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί και βρίσκονται στο κρεβάτι. Οι δυο τους ζουν μία καυτή ερωτική βραδιά και τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον γίνονται ακατανίκητα. Ο Κουράκος και η Αριάδνη γίνονται ζευγάρι, κρατώντας τη σχέση τους κρυφή στην αρχή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κουράκος είναι ο πρώην άντρας της Ιουλίας, μητέρας της Αριάδνης. Αυτή η σχέση όμως δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφή. Θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει πανικό. Ο Στάθης και η Ιουλία αντιμετωπίζουν την Αριάδνη και της ζητούν να χωρίσει. Η Αριάδνη, με δάκρυα στα μάτια, ζητάει από τους γονείς της να την καταλάβουν, λέγοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη. Οι γονείς της, όμως, παραμένουν ανένδοτοι και ο Στάθης της δίνει τελεσίγραφο να χωρίσει, αλλιώς θα πάρει δραστικά μέτρα. Εδώ έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Η Αριάδνη δεν θα χωρίσει με τον Κουράκο και θα πάει κόντρα στους γονείς της, ακολουθώντας μόνο την καρδιά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ