Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ράκος η Μαρίνα – Οι αναμνήσεις την διαλύουν

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Η Μαρίνα θα βιώσει τραγικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς θα ανακαλύψει την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, φέρνοντας στη μνήμη της τον πόνο του χαμένου μωρού της. Οι ανατριχιαστικές στιγμές του παρελθόντος θα αναστατώσουν τη Μαρίνα, θυμίζοντας της την εποχή που περίμενε το παιδί της με τον Μάνο, μόνο που η ζωή της της επιφύλασσε έναν τραγικό χαμό.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Ράκος η Μαρίνα – Οι αναμνήσεις την διαλύουν

Η ανακάλυψη ότι η Ιουλία πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα αγόρι φέρνει χαρά στη Μαρίνα, αλλά ταυτόχρονα αναστατώνει την ψυχή της για το δικό της χαμένο παιδί. Πέφτει στην αγκαλιά του Μάνου, η Μαρίνα δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη της, ξεσπώντας σε κλάματα. Ο Μάνος, προσπαθώντας να την παρηγορήσει, της ζητά να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Παράλληλα, η Ιουλία έχει μια σοβαρή συζήτηση με τον Στάθη και αποφασίζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να είναι ασφαλέστερη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γέννησης. Παρά την αρχική αντίδραση του Στάθη, τελικά έχει την απόλυτη στήριξή του, καθώς και του Ισίδωρου, προσφέροντας στην Ιουλία την αναγκαία στήριξη για τη νέα της αρχή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ