Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Προκαλεί πονοκέφαλο σε Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, ένας νέος χαρακτήρας ανατρέπει τις ισορροπίες στη ζωή της Ιουλίας και του Στάθη. Ο Κουράκος, ο οποίος κάποτε υπήρξε σύζυγος της Ιουλίας, επιστρέφει για να προκαλέσει νέα αναστάτωση.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Προκαλεί πονοκέφαλο σε Στάθη – Ιουλία

Ο Στάθης είχε υποφέρει ψυχολογικά για μήνες, βλέποντας τον Κουράκο δίπλα στην Ιουλία, ενώ εκείνος ήταν εγκλωβισμένος σε έναν γάμο που δεν επιθυμούσε, κρατώντας πάντα την Ιουλία στην καρδιά του.
Η σχέση του Στάθη και της Ιουλίας, μετά από πολλές περιπέτειες, έχει επιτέλους βρει την ισορροπία της, και οι δυο τους κατάφεραν να είναι μαζί. Ωστόσο, η είσοδος του Κουράκου δημιουργεί νέα προβλήματα, καθώς τώρα είναι σύντροφος της κόρης τους, Αριάδνης. Η Αριάδνη και ο Κουράκος είναι βαθιά ερωτευμένοι, κάτι που φέρνει αναστάτωση στους γονείς της.

Η Ιουλία και ο Στάθης αντιμετωπίζουν με δυσφορία αυτή τη νέα κατάσταση. Παρόλα αυτά, η έλξη ανάμεσα στον Κουράκο και την Αριάδνη είναι τόσο ισχυρή που κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Στην πορεία της σειράς, αυτή η ακαταμάχητη έλξη θα δοκιμάσει τις σχέσεις και τις ισορροπίες μεταξύ των χαρακτήρων, προσφέροντας νέες εξελίξεις και συγκινήσεις στο κοινό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ