Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Πιάνει επ’ αυτοφώρω τους παράνομους εραστές

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά κόβουν την ανάσα, καθώς η Αφροδίτη θα διακόψει μία ερωτική στιχομυθία μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου. Η παράνομη σχέση αυτών των δύο θα αποκαλυφθεί στον Στάθη, προκαλώντας πανικό. Απαιτώντας εξηγήσεις από τον Χρήστο, θα μάθει πως ο ίδιος επιθυμεί να χωρίσει με την Αφροδίτη.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Πιάνει επ’ αυτοφώρω τους παράνομους εραστές

Ο Στάθης θα έρθει σε έντονη σύγκρουση με την Αριάδνη, η οποία θα εγκαταλείψει το σπίτι και θα καταφύγει σε ξενώνα. Η αγάπη της για τον Χρήστο, καθώς και η αγάπη του Χρήστου γι’ αυτήν, θα παραμείνει ακλόνητη παρά τις δυσκολίες. Παράλληλα, η Αφροδίτη δεν θα έχει αντιληφθεί τίποτα από όλα αυτά. Ωστόσο, μία μέρα, η Αφροδίτη θα διακόψει ένα ερωτικό τετ – α- τετ ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο.

Ίσως είναι η στιγμή που η Αφροδίτη θα αντιληφθεί την αλήθεια, ότι ο σύντροφός της την απατά με την Αριάδνη. Η σύγχυση και η αγωνία θα επικρατούν στον κόσμο της Αφροδίτης όταν τελικά αντιληφθεί την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει όταν συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπος που αγαπάει και εμπιστεύεται την προδίδει; Το μέλλον των σχέσεων τους είναι αβέβαιο και η αντιμετώπιση της αλήθειας θα φέρει αναπόφευκτα δύσκολες αποφάσεις και συναισθηματικά ταρακούνηματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ