Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Πετάει έξω με τι κλωτσιές την Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς φέρνει έντονες αναταράξεις καθώς ο Λυκούργος, εξοργισμένος με την Ισμήνη, την πετάει έξω από το σπίτι του με τις κλωτσιές και χωρίς καμιά δικαιολογία. Η Ισμήνη, στα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου, είχε εκνευριστεί με την σχέση του Κωσταντίνου με την γραμματέα Σοφία και, υπό την επήρεια του αλκοόλ, χόρεψε αισθησιακά προκειμένου να προσελκύσει τον Κουράκο, αλλά οι συνέπειες ήταν αναπόφευκτες.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Πετάει έξω με τι κλωτσιές την Ισμήνη

Η Ισμήνη, αρχικά, αντιδρούσε με ένταση στη σχέση του Κωσταντίνου με τη Σοφία, ζητώντας από αυτόν να την απολύσει ή αλλιώς να χωρίσουν. Παρά τις προσπάθειες του Κωσταντίνου να της εξηγήσει την αλήθεια, εκείνη αποφάσισε να φύγει και να καταφύγει στον πατέρα της, τον Λυκούργο, με τον οποίο όμως βρέθηκε σε έντονη σύγκρουση. Στον νέο κύκλο, ο Λυκούργος, εξοργισμένος με την κόρη του, της ζητά να φύγει από το σπίτι. Η Ισμήνη, αν και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του πατέρα της και του Κωσταντίνου, συνειδητοποιεί ότι έχει ενεργήσει άδικα.

Αποφασίζει να αναζητήσει ξανά τον Κωσταντίνο και να του εκφράσει τη μεταμέλειά της, ενώ ταυτόχρονα θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα της. Η αντίδραση της Ισμήνης αποτελεί μια αναστάτωση για τους κύριους χαρακτήρες, ενώ η αναταραχή στις οικογενειακές σχέσεις υπόσχεται να εμβαθύνει στον νέο κύκλο της σειράς. Οι εξελίξεις υπόσχονται να αναδείξουν τις πραγματικές σχέσεις και τις εσωτερικές συγκρούσεις των χαρακτήρων, ενώ η Ισμήνη θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ