Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παρασκευάς – Δημοσθένης σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Δημοσθένης και Παρασκευάς θα πιαστούν στα χέρια, ενώ η σχέση τους θα επιδεινώνεται. Η Ειρήνη ανησυχεί για τη συνεχή αναζήτηση ελευθερίας του Παρασκευά και αποφασίζει να μιλήσει στον Δημοσθένη, προτείνοντας να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παρασκευάς – Δημοσθένης σκοτώνονται

Ο Δημοσθένης συμφωνεί, ενώ η Ασπασία, αρχικά αντίθετη, τηλεφωνεί στον Παρασκευά για να συναντηθούν μετά τη δουλειά. Ο Παρασκευάς τρέμει από το φόβο του για το τι θα του ανακοινώσει ο Δημοσθένης. Όταν εκείνος του λέει να εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι, αντιδρά αρνητικά, υποστηρίζοντας ότι ούτε νεκρός θα έρχονταν. Αυτό προκαλεί την οργή του Δημοσθένη, ο οποίος τον πιέζει να ακολουθήσει τις οδηγίες του, υπογραμμίζοντας ότι τον επόμενο καιρό θα είναι στο σπίτι του.

Αμέσως ο Δημοσθένης του ρίχνει μία στο στήθος και του λέει έξαλλος: ”Kάτσε κάτω ρε που θα μου πεις: ”Oύτε νεκρός”…. Αύριο ξεκουβαλάς κι έρχεσαι εδώ”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ