Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίζουν ξύλο για τα μάτια της Αριάδνης

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Μιχάλης Χατζής και ο Χρήστος θα συγκρουστούν σφοδρά για τα μάτια της Αριάδνης στα νέα επεισόδια της σειράς. Από τα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, ο Στέφανος Μιχαήλ θα εισέλθει στη σειρά και θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή, έναν χαρακτήρα που θα προκαλέσει μεγάλες ανατροπές στη Μάνη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίζουν ξύλο για τα μάτια της Αριάδνης

Ο Μάνος έχει εκφράσει την ανυπομονησία του για την άφιξη κάποιου που θα τον αντικαταστήσει στη διεύθυνση του ελαιοτριβείου, επιτρέποντάς του να ξεκουραστεί. Όταν ο Μιχάλης Χατζής φτάνει στην Αρεόπολη, όλοι τον υποδέχονται με ενθουσιασμό. Αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων δίπλα στον Μάνο, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ. Η παρουσία του δεν περνά απαρατήρητη, ειδικά από τον γυναικείο πληθυσμό που τον θαυμάζει. Παρόλο που ο Μιχάλης παραμένει σοβαρός και μετρημένος, γνωρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους καθημερινά.

Επισκέπτεται το καφενείο του Πότη, όπου γίνεται αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού. Έχει στενές επαφές με τον Τζον, που του γνωρίζει τον συνεταίρο του, τον Στάθη, και την οικογένειά του. Επιπλέον, συχνάζει στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου δουλεύει η Αριάδνη. Η Αριάδνη και ο Μιχάλης έρχονται πολύ κοντά, κάτι που προκαλεί ζήλια στον Χρήστο. Ο Χρήστος δεν αντέχει αυτή τη νέα σχέση και αποφασίζει να τη διαλύσει με κάθε τρόπο. Η ένταση μεταξύ του Μιχάλη και του Χρήστου κλιμακώνεται, καθώς ο Χρήστος βλέπει τον Μιχάλη ως απειλή και είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί την Αριάδνη με κάθε μέσο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ