Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίρνει το αίμα της πίσω

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ασπασία βιώνει μία δικαίωση, καθώς η ζωή της υφίσταται σημαντικές ανατροπές. Η Κούλα και ο Δημοσθένης συνεργάζονται στενά, επιχειρώντας να επαναφέρουν την Ασπασία στην αγκαλιά του Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίρνει το αίμα της πίσω

Μια σημαντική προσθήκη σε αυτό το σχέδιο είναι η εμφάνιση της Ελένης, μιας δικηγόρου από την Καλαμάτα. Ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη την νέα του σύντροφο, δίνοντας την εντύπωση μιας νέας (αν και ψεύτικης) σχέσης. Αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ειρήνη, η οποία βιάζεται να ειδοποιήσει τη μητέρα της. Παρά την αντίδρασή της, η Ασπασία δείχνει αδιαφορία. Ο Δημοσθένης προχωράει στο σχέδιο του, ανακοινώνοντας στην Ειρήνη ότι η νέα του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους. Ταυτόχρονα, η δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην συζύγων πλησιάζει.

Στη δικαστική αίθουσα, η Ασπασία καταφέρνει να αποσπάσει το ένα τρίτο της περιουσίας του πρώην συζύγου της σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αυτή η νίκη αποτελεί όχι μόνο μια ηθική ικανοποίηση για εκείνη, αλλά και μια ευκαιρία να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Η αντίδραση του Δημοσθένη στην εξέλιξη αυτή είναι έντονη, αλλά η Ειρήνη παίζει καθοριστικό ρόλο στην επανασύνδεση των γονιών της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ