Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίρνει χαμπάρι τις βρομοδουλειές του Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, ο Δημοσθένης Καπερνάρος βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση. Μία απόπειρα δολοφονίας του προκαλεί σοκ και αβεβαιότητα στην οικογένειά του, ενώ η κατάσταση γίνεται όλο και πιο τεταμένη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Παίρνει χαμπάρι τις βρομοδουλειές του Δημοσθένη

Άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον ανατινάξουν. Παρόλο που ο Δημοσθένης καταφέρνει να σωθεί, η Ασπασία, η σύζυγός του, πανικοβάλλεται και δυσκολεύεται να τον πιστέψει όταν προσπαθεί να τη καθησυχάσει. Ο Στάθης αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Δημοσθένης μπορεί να εμπλέκεται σε σκοτεινές δραστηριότητες, ειδικά καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις για τα παρανομίες του. Ο ίδιος ο Δημοσθένης πλησιάζει την αποκάλυψη του παρελθόντος του, που περιλαμβάνει και τη συσχέτισή του με τον θάνατο του γιου του, Κίμωνα.

Παράλληλα, η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζή και της αρραβωνιαστικιάς του, Νόρας, προσθέτει νέα ανατροπή στην ζωή του Δημοσθένη. Ο Χατζής έχει παρελθόν με τον Δημοσθένη, κάτι που προκαλεί ένταση και αβεβαιότητα. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η κόρη του Δημοσθένη, Ειρήνη, πέφτει θύμα απαγωγής. Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την σώσει, γεγονός που οδηγεί την οικογένεια Καπερνάρου σε δύσκολες στιγμές. Η οικογένεια θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες που προκύπτουν από τις νέες εξελίξεις, προσπαθώντας να παραμείνει αλώβητη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ