Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οριστικό – Γίνεται μοναχή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς με την Χάιδω να παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά. Μετά τον θάνατο του Φίλιππου, η Χάιδω βιώνει τραγικές στιγμές, θάβοντας για δεύτερη φορά παιδί.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οριστικό – Γίνεται μοναχή

Αυτό το γεγονός την καθοδηγεί στο να αποφασίσει να αποσυρθεί σε ένα μοναστήρι, επιδιώκοντας αρχικά εσωτερική γαλήνη. Ο Λυκούργος, μαθαίνοντας από τον Πότη την τοποθεσία της, επισκέπτεται την Χάιδω, αναζητώντας απαντήσεις για το μέλλον τους. Ωστόσο, αντιμετωπίζει την απόφασή της να παραμείνει μόνιμα στη μονή και να επιλέξει τον μοναχισμό. Η απόφαση αυτή συγκλονίζει τον Λυκούργο που νιώθει ανήμπορος να αντιδράσει και να αλλάξει τα δεδομένα. Η Χάιδω παραμένει αποφασισμένη στην απόφασή της, προσαρμόζοντας σταδιακά τη ζωή της σε αυτή του μοναστηριού.

Ανοίγει την καρδιά της, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν και αναλαμβάνοντας δράσεις στη μονή. Παρά τις προσπάθειες των γύρω της, η απόφασή της παραμένει αμετάβλητη. Ο Παρασκευάς προσπαθεί επίσης να την πείσει να αλλάξει γνώμη, επισκεπτόμενος την Χάιδω στο μοναστήρι, αλλά και πάλι αντιμετωπίζει την αποφασιστικότητά της. Λίγο αργότερα, η Χάιδω απευθύνεται στην ηγουμένη της μονής για να μάθει τις προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ