Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές του 4ου κύκλου

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η τραγωδία που πλήττει την οικογένεια των Βρεττάκων φτάνει σε νέο επίπεδο μετά τον εμπρησμό που προκαλεί την αναπάντεχη και επώδυνη απώλεια της Ελευθερίας. Η Αμαλία, κυριευμένη από την εκδικητική της μανία, προκαλεί τον θάνατο της Ελευθερίας, και η πρώην σύζυγος του Ισίδωρου δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της ευθύνης.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές του 4ου κύκλου

Οργισμένη από τις τύψεις, συνειδητοποιεί ότι έγινε δολοφόνος χωρίς να το θέλει. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν δύσκολες ώρες προσπαθώντας να κατανοήσουν την τραγωδία και να προστατεύσουν την μικρή Αγγελική, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τη νταντά της όταν αυτό φλεγόταν. Στο μεταξύ, η απόφαση του Ισίδωρου να επισκεφθεί ξανά την Αμερική αποδεικνύεται μοιραία. Ενώ ταξιδεύει για να συναντήσει προμηθευτές, εξαφανίζεται. Ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν και προσπαθούν μάταια να τον εντοπίσουν. Όταν επικοινωνούν με τους συνεργάτες του, μαθαίνουν με τρόμο ότι δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Η αγωνία τους εντείνεται όταν λαμβάνουν ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο ένας άγνωστος τους ενημερώνει για την απαγωγή του Ισίδωρου και απαιτεί λύτρα για την απελευθέρωσή του. Ο Δημοσθένης βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς γίνεται στόχος επικίνδυνων ατόμων που σχεδιάζουν την εξόντωσή του. Τοποθετούν βόμβα στο αυτοκίνητό του, και το όχημα εκρήγνυται, τυλίγοντας τον Δημοσθένη στις φλόγες. Αναστατωμένος και ταραγμένος, προσπαθεί να καταλάβει ποιος επιθυμεί την καταστροφή του. Η Ασπασία και ο Στάθης τον πιέζουν να αποκαλύψει τους εχθρούς του, αυξάνοντας την πίεση και τις πιθανότητες να αποκαλυφθεί η σύνδεσή του με τον κόσμο της μαφίας.

Η Αριάδνη υφίσταται άγριο ξυλοδαρμό από μια συμμορία φίλων του πρώην αγαπημένου της, Στράτου. Η εισβολή στο σπίτι της είναι βίαιη και η Αριάδνη τραυματίζεται σοβαρά. Μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπιστώνουν την πιθανότητα μόνιμης παράλυσης. Οι γονείς της καταρρέουν από τα νέα, καθώς η κατάσταση της υγείας της γίνεται κρίσιμη. Η σειρά συνεχίζει με σημαντικές αλλαγές στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη, παρά τις προσπάθειές τους να ξεπεράσουν την κρίση που προκάλεσε η Αριάδνη, καταλήγουν σε χωρισμό. Η Αφροδίτη ανακαλύπτει τα κρυφά αισθήματα του Χρήστου για την πρώην ερωμένη του και αποφασίζει να τον αφήσει.

Παράλληλα, η Παυλίνα προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια του Αποστόλη και της Αναστασίας, οδηγώντας στη διάλυση του αρραβώνα τους όταν ο Αποστόλης αναγνωρίζει τα αισθήματα του για την Παυλίνα. Ο γάμος του Μάνου με τη Μαρίνα δοκιμάζεται από τις αυξημένες υποχρεώσεις και τα προβλήματα, ενώ οι Νάνσυ και Μιχάλης περιπλέκουν την κατάσταση. Η Ιουλία αντιμετωπίζει μια δύσκολη δικαστική διαδικασία για την αρπαγή και την παράνομη υιοθεσία της Αριάδνης. Η ψυχολογική της κατάσταση επιδεινώνεται όταν το νοσοκομείο, όπου γέννησε, διαδίδει ψέματα που την εκθέτουν και δημιουργούν ρήξη με την κόρη της.

Ο Στάθης την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, προσπαθώντας να πείσει την Αριάδνη για την αθωότητά της. Τέλος, ο Στάθης παντρεύεται την Ιουλία μετά από πολλές δυσκολίες. Ο γάμος τους συγκεντρώνει τα αγαπημένα τους πρόσωπα και η Ιουλία επιλέγει ένα εντυπωσιακό νυφικό. Η Αμαλία, της οποίας οι εγκληματικές πράξεις δεν έχουν αποκαλυφθεί, και η Αντιγόνη, η οποία επιστρέφει από το Λονδίνο, παρευρίσκονται στην τελετή. Τα συναισθήματα του Μιλτιάδη για τη Βασιλική βγαίνουν στο φως και προκαλούν αναστάτωση.

Η Βασιλική, αποφασισμένη να τιμήσει τη μνήμη του Φίλιππου, απομακρύνει τον Μιλτιάδη από τη ζωή της. Ωστόσο, οι δυο τους ξαναέρχονται κοντά και, με την υποστήριξη της Χάιδως και του Παρασκευά, γίνονται ζευγάρι. Η Αριάδνη επίσης έρχεται κοντά με τον αστυνόμο Κουράκο, και οι ερωτικές τους στιγμές πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας ένα κρυφό ζευγάρι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ