Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι μάσκες πέφτουν στον 4ο κύκλο

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Με ένταση ξεκινούν τα πρώτα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της σειράς. Οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι λόγω του ύπουλου σχεδίου της Αμαλίας να κάψει το σπίτι των Βρεττάκων.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι μάσκες πέφτουν στον 4ο κύκλο

Η μικρή Αγγελική θα γλιτώσει από τις φλόγες, αλλά το ψυχικό τραύμα θα είναι τεράστιο. Η Αμαλία θα δημιουργήσει σύγχυση στο κορίτσι, με αποτέλεσμα ο Μάνος και η Μαρίνα να πασχίζουν να την ηρεμήσουν και να την καθοδηγήσουν. Η ένταση θα κορυφωθεί με την επιστροφή της Αντιγόνης στη Μάνη. Μαθαίνοντας για τα τελευταία γεγονότα, θα κατηγορήσει τον Μάνο και τη Μαρίνα ότι είναι κακοί γονείς. Η Αντιγόνη θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, καταφεύγοντας στα δικαστήρια για να διεκδικήσει την επιμέλεια της Αγγελικής και να της αποκαλύψει την αλήθεια για τη μητέρα της.

Τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν θα είναι γεμάτα έντονες αντιπαραθέσεις και σασπένς. Ο γάμος του Στάθη και της Ιουλίας θα προσπαθήσει να φέρει χαμόγελα στην οικογένεια Βρεττάκου, αλλά οι εντάσεις και τα προβλήματα θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν στην πλοκή και να φέρνουν αναταραχή σε όλους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ