Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Παρασκευάς ξεσπά και του σπάει τα μούτρα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Παρασκευάς και ο Δημοσθένης θα συγκρουστούν βίαια, με ολέθριες συνέπειες και για τους δύο. Όλα ξεκινούν όταν η Ειρήνη πέφτει θύμα απαγωγής και βιώνει τρομακτικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της. Παρότι η αστυνομία και οι γονείς της την αναζητούν με αγωνία, η περιπέτεια της καταλήγει σε αίσιο τέλος μετά από μερικές ημέρες.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Παρασκευάς ξεσπά και του σπάει τα μούτρα

Ωστόσο, τα προβλήματα για εκείνη δεν τελειώνουν, καθώς όσο παραμένει αιχμάλωτη, μια έντονη διαμάχη ξεσπά ανάμεσα στον πατέρα της, Δημοσθένη, και τον αρραβωνιαστικό της, Παρασκευά. Ο Δημοσθένης, που ανήκει στον κόσμο της μαφίας, κατηγορεί τον Παρασκευά ότι δεν φροντίζει την κόρη του όπως θα έπρεπε. Η σύγκρουση μεταξύ τους δεν σταματά ούτε μετά την επιστροφή της Ειρήνης, καθώς οι κατηγορίες του Δημοσθένη συνεχίζονται. Ο Παρασκευάς, που πλέον δεν φοβάται τον πεθερό του, αποφασίζει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Αυτή η στάση όμως εξοργίζει τον Δημοσθένη, που έχει συνηθίσει να επιβάλλεται στους γύρω του με αυταρχικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου καυγά, η κατάσταση ξεφεύγει εντελώς. Ο Παρασκευάς, που δεν αντέχει άλλο τις προκλήσεις, καταφέρνει μια δυνατή μπουνιά στον Δημοσθένη. Η σκηνή αυτή θα καθηλώσει τους θεατές, με τον νεαρό να δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο Δημοσθένης ήταν εκείνος που ξεκίνησε τη βία. Η σύγκρουση αυτή προμηνύει σοβαρές εξελίξεις στη σειρά, καθώς οι συνέπειες θα είναι καθοριστικές για όλους τους εμπλεκόμενους.

Πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη όταν μάθει για τον άγριο καυγά ανάμεσα στον πατέρα της και τον αρραβωνιαστικό της; Θα καταφέρει ο Παρασκευάς να ξεφύγει από τις απειλές του Δημοσθένη ή η κόντρα τους θα πάρει ακόμη πιο επικίνδυνη τροπή; Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τη σχέση του ζευγαριού μετά από αυτή τη βίαιη σύγκρουση;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ