Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Λυκούργος σε αναμμένα κάρβουνα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η ανησυχία κυριαρχεί στο χωριό μετά την εξαφάνιση του Φίλιππου. Οι φόβοι είναι ιδιαίτερα έντονοι για τους οικείους του, περιλαμβάνοντας τη Χάιδω, τον Λυκούργο, τη Βασιλική και τον Στάθη. Ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω ότι οι έρευνες για τον Φίλιππο είναι σε εξέλιξη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Λυκούργος σε αναμμένα κάρβουνα

Στη συνέχεια, η Χάιδω απευθύνεται στους εργάτες στους πορτοκαλεώνες, ζητώντας τη βοήθειά τους και διαβιβάζοντας τους την ανησυχία της για τον υιό της λέγοντας τους: «Παλικάρια ακούστε. Κάτι έχει συμβεί στον γιο μου και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, Συνεχίστε τη δουλειά σας κανονικά». «Θέλω όμως να είμαστε σε επικοινωνία μην τυχόν και χρειαστώ τη βοήθειά σας».

Οι εργάτες υπόσχονται να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Φίλιππου. Την ίδια στιγμή, ο Βαγιάκος επισκέπτεται τους πορτοκαλεώνες για να συλλέξει πληροφορίες για την εξαφάνισή του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, οι έρευνες παραμένουν ανεπιτυχείς και ο Φίλιππος δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής, γεγονός που επιδεινώνει την ανησυχία του Λυκούργου. Κατά τη συζήτησή τους, ο Λυκούργος αναφέρει στον Στάθη τους φόβους του για τυχόν εκδίκηση από τον Βαφέα, παροτρύνοντάς τον να μην εκφράσουν ανοιχτά τις ανησυχίες τους.

Ελπίζουν ότι ο Φίλιππος απομακρύνθηκε για να αποφύγει διαμάχες με τη Βασιλική, με την οποία είχε προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, η αβεβαιότητα παραμένει και η αγωνία τους εντείνεται με την πάροδο του χρόνου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ